Panowie szukam stronki z z dotychczasowymi wynikami i kadrami zespołów podczas Turnieju w Słowenii gdzie spotkało się 6 reprezentacji kraje byłej Jugosławii jakby ktoś taką dysponował to prosiłbym o pomoc bardzo dziękuje
Kuszą mnie Serboiwie z Chorwatami w finale i Czarngórcy w meczu z Macedonią o 5 miejsce
Panowie szukam stronki z z dotychczasowymi wynikami i kadrami zespołów podczas Turnieju w Słowenii gdzie spotkało się 6 reprezentacji kraje byłej Jugosławii jakby ktoś taką dysponował to prosiłbym o pomoc bardzo dziękuje
Kuszą mnie Serboiwie z Chorwatami w finale i Czarngórcy w meczu z Macedonią o 5 miejsce
tyle ze chccac poznac sklady to w tabeli masz skroty CRO i itp klikasz na ktory zespol chcesz przejdziesz na druga stronke tam klikasz "igralci" i masz sklady
mln
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
był kurs na Austriaczki już nawet 2.10 niestety pobrałem tylko 1.55 za długo zwlekałem, a myślę że powinno się skończyć zwycięstwem Austriaczek 8-10pkt
mln
Arka Gdynia!
Originally Posted By: AG
był kurs na Austriaczki już nawet 2.10 niestety pobrałem tylko 1.55 za długo zwlekałem, a myślę że powinno się skończyć zwycięstwem Austriaczek 8-10pkt
mln
Arka Gdynia!
Originally Posted By: elemele
Ukrainki niestety nic z tego nie będzie.. Ruskie je gładko łykną..
nie grałem tego meczu, ale ile razy Rosjanki mogą zagrać aż tak słabo... jutro powinny Litwinki rozjechać i to może być niezły bet na jutro, tak jak dzisiaj Słowaczki