craax czasami jak dyskutuje z toba to wydaje mi sie, ze masz najwyzej 17 lat. no ale moze sie myle. tyle w tym temacie
mam takie samo wrazenie odnosnie ciebie - mam "troszke" wiecej lat i mysle, ze w polskiej pilce troche wiecej i dluzej siedze ale nie bede tu wyliczanek robil - po prostu masz jakis odchyl i nie patrzysz trzezwo na sytuacje, ktos pisze o postepach i spadkach w lidze a ty automatycznie o tym, ze wytykam slabosc polskich druzyn w pucharach - TO NORMALNE ZACHOWANIE ? MOZE UCZULENIE ? jak jestes taki patriota to juz pisalem, przyjedz, ustawimy sie na kadre - pogadamy moze przy piwie

zapraszam, albo do krk na mecz sasiadki albo derbowy
nie wiem czy trzezwym jest pisanie przy okazji meczu wenezueli z paragwajem, ze 'wszyscy nas ogrywaja jak chca'. dla mnie to czysta glupota. juz nie mowiac o codziennym pisaniu jak to litex spokojnie ogra wisle

rozumiem pisac, ze dajesz wiecej szans komus tam, albo jakby to barcelona grala z wisla. nie wiem jak siedzisz w tej pilce, nie tylko polskiej, ze wypisujesz takie bzdury. naprawde przedziwne.
jestes chory psychicznie ? przyjedziesz na ten mecz karny albo do krk choc raz czy nie panie patriota ?
odnosnie meczu w ameryce, to byl wtracony do tematu ekwadoru typowy zarcik - ktory kazdy zrozumial oprocz oburzonego pana z malborka
myslalem, ze Litex da rade Wisle w domu ( podkreslalem, ze tylko W DOMU !!! ) i nie wykorzystal sytuacji, mial 2 poprzeczki i niestety sie nie udalo - wtopilem
a ty powtarzasz te same hasla napinaczu non stop i zakreciles sie w tym szambie, opanuj sie, wyjedz gdzies ze swojego miasta - poczytaj o polskim szambie w naszej lidze i zacznij trzezwo podchodzic do sytuacji