fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
jak to jest przegrany z tych par spada ? u 20 mi chodzi bo widze znowu mecz chorwacja - austraia i na austryjakow 5.3 , w pierwszym meczu bylo 5.9 na austrie i wygrali 64-61
jak to jest przegrany z tych par spada ? u 20 mi chodzi bo widze znowu mecz chorwacja - austraia i na austryjakow 5.3 , w pierwszym meczu bylo 5.9 na austrie i wygrali 64-61
gdzie masz 5.30 bo na bet365 na Austrie tylko 3.50 ?
fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
Originally Posted By: simons1986
Originally Posted By: fart?
gdzie masz 5.30 bo na bet365 na Austrie tylko 3.50 ?
Serbowie się już utrzymali, dla Litwinów spadek do dywizji B to byłby chyba dramat, więc może handi na nich jest dobrym rozwiązaniem. Chociaż jak Chorwaci pchną Austriaków to nawet wygrana ich nie uratuje.
Serbowie się już utrzymali, dla Litwinów spadek do dywizji B to byłby chyba dramat, więc może handi na nich jest dobrym rozwiązaniem. Chociaż jak Chorwaci pchną Austriaków to nawet wygrana ich nie uratuje.
Swoją drogą co Litwini zrobili w tym turnieju to szok, jak patrzę w historię różnych turniejów młodzików to poniżej trzeciego miejsca nie schodzili nigdy.