Strona 16 z 39 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 38 39 >
Opcje tematu
#4643719 - 05/05/2011 20:36 Re: Kibice [4] [Re: Tommii]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: Tommii
Originally Posted By: Boubson
spojrzmy na to politycznie:

wiek +60 - PiS
kibice - nie pojda za PO

nie wiem kogo mialaby taka decyzja Donalda przekonac do nich... to jest samoboj... moze to i dobrze... byleby PiS nie wrocilo... SLD boks a ja zaraz dostane bana na ten temat grin

Nie wiem czy wiesz ale kibole Legii od dłuzszego czasu "współpracują" z pisem wiec nie trafna twoja analiza.

ale nieważne kto i jak głosuje , ważne kto liczy głosy hehe

Do góry
Bonus: Unibet
#4643720 - 05/05/2011 20:37 Re: Kibice [4] [Re: Tommii]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: craax
Originally Posted By: Sebastijan
@craax - na VIP-ie raczej takie ekscesy nie mają miejsca ;D nie łamię regulaminów i nie wszczynam niepotrzebnych konfliktów z służbami pożądkowymi, więc mało realne by tak wyczekiwana przez Ciebie sytuacja miała kiedyś miejsce...

a no tak, moglem sie spodziewac ze nie wiesz co to mecz wyjazdowy ale tradycyjnie bardzo duzo masz do powiedzenia piwo

A po twoich wpisach ewidentnie widac ze jestes jednym z tego badziewia ktore szantazuje normalne spoleczenstwo - wiec nie jestes obiektywny w tej kwestii.

piwo szacunek

pokazales klase i rozwoj umyslowy, temu 'badziewiowi' do piet nie dorastasz w wielu kwestiach zwiazanych z NASZYM KRAJEM - PANIE INTELIGENCIE

Do góry
#4643721 - 05/05/2011 20:38 Re: Kibice [4] [Re: Tommii]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
@craax - na VIP-ie raczej takie ekscesy nie mają miejsca ;D nie łamię regulaminów i nie wszczynam niepotrzebnych konfliktów z służbami pożądkowymi, więc mało realne by tak wyczekiwana przez Ciebie sytuacja miała kiedyś miejsce...

a no tak, moglem sie spodziewac ze nie wiesz co to mecz wyjazdowy ale tradycyjnie bardzo duzo masz do powiedzenia piwo

A po twoich wpisach ewidentnie widac ze jestes jednym z tego badziewia ktore szantazuje normalne spoleczenstwo - wiec nie jestes obiektywny w tej kwestii.

Daj sobie spokoj z osobistymi wrzutami, albo idz do tematu polityka.

Do góry
#4643722 - 05/05/2011 20:38 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
dlaczego nigdzie wybiorcza nie napisala ze CHULIGANI ktorzy wbiegli po meczu na boisko NIE RUSZYLI pilkarzy Lecha lecz wbiegli by sie cieszyc? a wyciagaja wypowiedz (albo i sami to sobie zmyslili) Kotorowskiego ktory tak naprawde wszedl miedzy nich i NIC MU SIE NIE STALO...

Do góry
#4643723 - 05/05/2011 20:38 Re: Kibice [4] [Re: Boubson]
Tommii Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/04/2006
spojrzmy na to politycznie:

wiek +60 - PiS
kibice - nie pojda za PO

nie wiem kogo mialaby taka decyzja Donalda przekonac do nich... to jest samoboj... moze to i dobrze... byleby PiS nie wrocilo... SLD boks a ja zaraz dostane bana na ten temat grin

ja nie pisze o kibicach Legii... ja pisze o kibicach wszystkich klubow... to ze zamkna nasz stadion i stadion Lecha Twoim zdaniem bedzie budzilo przeciw tylko zainteresowanych... akurat w tym wypadku nie zdziwilbym sie gdyby na kazdym meczu najblizszej kolejki kibice zrobiliby podobny bojkot jak na rozpoczeciu finalu PP... procz Gdanska rzecz jasna laugh

Nie wiem czy wiesz ale kibole Legii od dłuzszego czasu "współpracują" z pisem wiec nie trafna twoja analiza.

Zamkną raz, zamkną drugi raz to i kluby zaczną działać przeciwko kibolom a nie w symbiozie z nimi.

Do góry
#4643725 - 05/05/2011 20:39 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
Sebastijan Offline
enthusiast

Meldunek: 03/10/2007
laugh są też Super Vipy - różni się tylko tym od Vipa, że jest gąbka na siedzeniach laugh Na Super Vip obowiązuje tylko karnet (ok 2000 zł)

Na Vipie są też miejsca dla piłkarzy, którzy akurat nie grają, jak i dla rodzin i znajomych piłkarzy laugh

Do góry
#4643726 - 05/05/2011 20:39 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
ciekawy jestem co bedzie dalej bo to juz jest wojna na lini rzad - kluby, nie tylko rzad - kibice smirk

nie wiem jak w Lechu ale chyba tak samo, Legia nie rozprowadzala biletow na ten mecz tylko PZPN, nie miala zadnej kontroli nad tym kto pojdzie na mecz, w barwach Legii na stadionie moglby byc nawet jakis ziomek z Al-Kaidy i zrobic zamach - tez Legia by za to zaplacila?

Do góry
#4643727 - 05/05/2011 20:39 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
craax Offline
Carpal Tunnel

podniesie ceny biletow bo debile tak powiedzialy wczoraj w debacie, ze w Anglii dzieki temu jest tak na trybunach i taka selekcja do biletow jest

tylko pan genialny Lato niech powie, co w zamian oferuje polska pilka nozna ? jakie widowiska ? jakie spektakle ? na poziomie kur.. Moldawii czy Azerow ? a co proponuje ludziom Anglia, kto tam gra i jaka otoczke maja widowiska... rozmienia sie na totalne drobiazgi Grzesiu

Do góry
#4643731 - 05/05/2011 20:41 Re: Kibice [4] [Re: craax]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

podniesie ceny biletow bo debile tak powiedzialy wczoraj w debacie, ze w Anglii dzieki temu jest tak na trybunach i taka selekcja do biletow jest

tylko pan genialny Lato niech powie, co w zamian oferuje polska pilka nozna ? jakie widowiska ? jakie spektakle ? na poziomie kur.. Moldawii czy Azerow ? a co proponuje ludziom Anglia, kto tam gra i jaka otoczke maja widowiska... rozmienia sie na totalne drobiazgi Grzesiu

przeciez on tylko czyta z kartki co mu Zdzichu napisze

Do góry
#4643732 - 05/05/2011 20:41 Re: Kibice [4] [Re: lupus]
Tommii Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: lupus

Daj sobie spokoj z osobistymi wrzutami, albo idz do tematu polityka.

Ok. Być może nie potrzebna osobista wycieczka, ale ciężko czytać jak ktoś broni zachowania jakie miało miejsce ostatnio w Bydgoszczy ale i nie tylko.

Do góry
#4643733 - 05/05/2011 20:43 Re: Kibice [4] [Re: ELDORADO]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: ELDORADO
prowokacja bydgowska

niektórzy w tym temacie nie znają słowa prowokacja......
....

boli Ich bardzo grin
ps. teraz czas na zmiany w ustawiemedialnej i cenzure portali społecznościowych crazy

Do góry
#4643734 - 05/05/2011 20:43 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Juz byl taki mecz chyba w Kielcach juz nie pamietam.
Towarzyski, malo kto przyszedl, bo bilety byly drogie.

Do góry
#4643735 - 05/05/2011 20:43 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
craax Offline
Carpal Tunnel

nie bronie awantury pod koniec bo strzelilismy sobie sami w stope i o dupe rozbic protesty zorganizowane w ostatnim czasie - KREW MNIE ZALEWA Z NAGONKA WYTWORZONA OD NIEDAWNA, KREW MNIE ZALEWA JAK STERUJA MEDIAMI I JAK KLAMIA, KREW MNIE ZALEWA JAK UMYWAJA OD WSZYSTYKIEGO RECE I RZUCAJA INNE DOSC 'BRANE' TEMATY LUDZIOM i przerzucaja ciezar wagi i wine na kogo innego itp itd

Do góry
#4643738 - 05/05/2011 20:45 Re: Kibice [4] [Re: craax]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

nie bronie awantury pod koniec bo strzelilismy sobie sami w stope i o dupe rozbic protesty zorganizowane w ostatnim czasie - KREW MNIE ZALEWA Z NAGONKA WYTWORZONA OD NIEDAWNA, KREW MNIE ZALEWA JAK STERUJA MEDIAMI I JAK KLAMIA, KREW MNIE ZALEWA JAK UMYWAJA OD WSZYSTYKIEGO RECE I RZUCAJA INNE DOSC 'BRANE' TEMATY LUDZIOM i przerzucaja ciezar wagi i wine na kogo innego itp itd

tak jest od dawna... lecz teraz gdy nas to zaczelo dotyczyc dopiero to zauwazylismy

Do góry
#4643741 - 05/05/2011 20:47 Re: Kibice [4] [Re: Boubson]
craax Offline
Carpal Tunnel

tak jest od dawna... lecz teraz gdy nas to zaczelo dotyczyc dopiero to zauwazylismy

ale nawet tutaj ludzie w to wierza, cale zlo widza po stronie kibicow, kiboli, fanatykow - dostrzegaja tylko zle strony, nie pisze sie w mediach o mikolajkach organizowanych przez kluby, akcjach charytatywnych dla domow dziecka, akcjach dla dzieciakow niepelnosprawnych etc - ALE JAK WYRWIE SIE GDZIES KRZESELKO to podaje sie wynik meczu, 2 zdania komentarza i pol strony o awanturach - LUDZIE W TO WIERZA, LYKAJA TO i to najbardziej boli

Do góry
#4643743 - 05/05/2011 20:49 Re: Kibice [4] [Re: Piostar]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Stosują taktykę, która sprawdziła się z dopalaczami: zamknąć wszystko w pizdu

Do góry
#4643746 - 05/05/2011 20:51 Re: Kibice [4] [Re: craax]
Tommii Offline
Carpal Tunnel

Craax ale przecież doskonale wiesz że to co miało miejsce w Bydgoszczy na mniejszą skale ma praktycznie. Ja dość często chodzę na mecze Widzewa, jestem bardzo za fanatycznym dopingiem za różnymi kompozycjami tworzonymi przez ludzi ktorzy poświęcają swój czas,żeby to fajnie wyglądało nawet race dają super efekt ale no nie można nimi rzucać w innych.

PS. Sory za poprzedni wpis jeżeli poczułeś się urażony. Poniosło mnie.

Do góry
#4643747 - 05/05/2011 20:51 Re: Kibice [4] [Re: craax]
Sebastijan Offline
enthusiast

Meldunek: 03/10/2007
dostrzegaja tylko zle strony, nie pisze sie w mediach o mikolajkach organizowanych przez kluby, akcjach charytatywnych dla domow dziecka, akcjach dla dzieciakow niepelnosprawnych etc - ALE JAK WYRWIE SIE GDZIES KRZESELKO to podaje sie wynik meczu, 2 zdania komentarza i pol strony o awanturach - LUDZIE W TO WIERZA, LYKAJA TO i to najbardziej boli

a myślisz że to są ci sami kibice??? Że ci sami działają charytatywnie i ci sami jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmieniają się w debili, którzy wyrywają krzesełka... według mnie tu jest ten podział między kibiców a kiboli. To nie są ci sami ludzie. Kiboli trzeba się pozbyć i tyle. Trzeba oddzielić ziarno od plew smile

Do góry
#4643750 - 05/05/2011 20:53 Re: Kibice [4] [Re: Sebastijan]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

dostrzegaja tylko zle strony, nie pisze sie w mediach o mikolajkach organizowanych przez kluby, akcjach charytatywnych dla domow dziecka, akcjach dla dzieciakow niepelnosprawnych etc - ALE JAK WYRWIE SIE GDZIES KRZESELKO to podaje sie wynik meczu, 2 zdania komentarza i pol strony o awanturach - LUDZIE W TO WIERZA, LYKAJA TO i to najbardziej boli

a myślisz że to są ci sami kibice??? Że ci sami działają charytatywnie i ci sami jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmieniają się w debili, którzy wyrywają krzesełka... według mnie tu jest ten podział między kibiców a kiboli. To nie są ci sami ludzie. Kiboli trzeba się pozbyć i tyle. Trzeba oddzielić ziarno od plew smile

to wytlumacz mi Panie VIP co zrobili w Bydgoszczy kibice Legii ze zamknieto stadion przy Łazienkowskiej? juz ruszyla akcja w internecie by jeszcze dzis sie zebrac pod stadionem i ruszyc do Donalda...

Do góry
#4643751 - 05/05/2011 20:54 Re: Kibice [4] [Re: Sebastijan]
craax Offline
Carpal Tunnel

mylisz sie KOLOSALNIE smile

Do góry
Strona 16 z 39 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 38 39 >

Moderator:  Biszop, rafal08