#4643331 - 05/05/2011 17:00
Re: Kibice [4]
[Re: forty]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
"Zdaniem dr. Wojciecha Jabłońskiego, politologa, akcja rządu przeciw pseudokibicom może być jednym z motorów medialnej kampanii wyborczej Platformy Obywatelskiej.- Będziemy mieli powtórkę z walki przeciw dopalaczom czy branży hazardowej - przewiduje." http://www.rp.pl/artykul/652926_Tusk_idzie_na_wojne_z_kibolami.html wychodzi ze prowokacja jednak, i to ze strony POjebów Ta, jasne, to ludzie Tuska przebrali się za kiboli niebieskich, zakryli twarze kominiarkami, i zaczęli rozrabiać.  Z dopalaczami zaś bardzo dobrze zrobili, tylko skończony debil mógłby stać w obronie tego ścierwa. Czesi też właśnie te gówno wywalili (a chyba nikomu nie trzeba przypominać, że tam ostatnio złagodzono prawo do posiadania i wytwarzania pewnych rzeczy na własny użytek  ): Czesi zamknęli ostatni sklep z dopalaczami 
|
Do góry
|
|
|
|
#4643460 - 05/05/2011 18:31
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
Niespełnione rządu obietnice - temat zastępczy kibice - teraz nabierze jeszcze większego wymiaru.
Szkoda, że o akcji z początku meczu nikt już nie mówi , wiadomo czym media będą się podniecać przez najbliższy rok do Euro.
Akcja Lecha trochę bez sensu bo jak widać media mają pożywkę , mówienie o hordzie bandytów na murawie w stosunku do Legii to już lekka przesada.
Mam nadzieję , że pierwszy stadion zamknięty według pomysłu ryżego będzie w Gdańsku.
|
Do góry
|
|
|
|
#4643526 - 05/05/2011 19:07
[Re: Kura]
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
mówienie o hordzie bandytów na murawie w stosunku do Legii to już lekka przesada. żadna przesada, powinna być taka zasada, że bezprawne wtargnięcie na murawę = zakaz stadionowy i nie ma zmiłuj, jeśli policja dopuściła by wtargnęli kibole na murawę, powinni od razu ściągnąć posiłki, wszystkich otoczyć, ująć i spisać, by później przedstawić zarzuty (grzywna i np 5 letni zakaz). Tym, którzy by kozaczyli na murawie zdzielić pałą, dać dożywotni zakaz i grzywnę. Ci którzy nie chcieli wbiegać na murawę, nie musieli tego robić, czyli nie ma tu mowy o karaniu niewinnych, nie ma też odpowiedzialności zbiorowej. co do kibiców na wyjazdach, to powinna policja ich eskortować, przed meczem dokładnie przeszukać, sprawdzić czy nie ma tych z zakazami, można by też sprawdzać trzeźwość alkomatami. Tych pijanych i jeśli policja zauważy wszcześniej że jest kilku agresywnych to na czas meczu przymknąć np. w suce i po meczu z powrotem odprowadzić. ja jestem kibicem, chodzę na mecze, kiedyś chodziłem na trybunę odkrytą, ale już od ponad roku chodzę na krytą na VIP. Mogę spokojnie mecz zobaczyć. Nie ma takiej napinki, że jakiś debil krzyczy z gniazda, że na mecze to się k... przychodzi śpiewać, a nie k... oglądać mecz. (nigdy nie chodziłem na młyn bo tam to już całkowicie ludziom odpierdala, teraz jest tam nawet selekcja ;D) Jak to mówią, jestem piknikiem i tego się nie wstydzę ;D Wolę być piknikiem niż kibolem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4643533 - 05/05/2011 19:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4643576 - 05/05/2011 19:35
[Re: Sebastijan]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
żadna przesada, powinna być taka zasada, że bezprawne wtargnięcie na murawę = zakaz stadionowy i nie ma zmiłuj, jeśli policja dopuściła by wtargnęli kibole na murawę, powinni od razu ściągnąć posiłki, wszystkich otoczyć, ująć i spisać, by później przedstawić zarzuty (grzywna i np 5 letni zakaz). Tym, którzy by kozaczyli na murawie zdzielić pałą, dać dożywotni zakaz i grzywnę. Daj spokoj, wyszli by razem z bramą. Maja stadionowy monitoring, sa kamery tv, sa kamery z policji bez problemu mozna na wyjsciu z sektora wylapac tych ludzi po ciuchach. W Krakowie tak wlasnie wylapali goscia z Warszawy, mimo, ze on ponoc poruszal sie caly czas na sektorze, i zmienial kurtke.
|
Do góry
|
|
|
|
#4643593 - 05/05/2011 19:46
[Re: lupus]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
prowokacja bydgowska niektórzy w tym temacie nie znają słowa prowokacja...... ....
|
Do góry
|
|
|
|
#4643599 - 05/05/2011 19:49
[Re: Kura]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
.
Mam nadzieję , że pierwszy stadion zamknięty według pomysłu ryżego będzie w Gdańsku.
nie bedzie, ryży rój musi sobie przecież obejrzyć meczyk na żywo z Grziesiem Rychem Zdzichem i z leśnymi dziadkami hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#4643675 - 05/05/2011 20:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Legia wleciała na murawę po zakończeniu meczu a nie w jego trakcie więc po co tyle pierdolenia jakby przerwali mecz w trakcie przy niekorzystnym wyniku? Od lat jak ktoś wygra ligę, puchar czy nawet wywalczy utrzymanie kibice wlatują na boisko, nigdy nie robiono z tego problemu. Druga sprawa niech wybierają jakieś ogarnięte stadiony, a nie jak teraz Legia vs Jaga/Wisła na stadionie w Ostródzie o super puchar To jest masa ludzi, a wy chcecie na stadionach same zekannice  jeśli policja dopuściła by wtargnęli kibole na murawę, powinni od razu ściągnąć posiłki, wszystkich otoczyć, ująć i spisać, by później przedstawić zarzuty (grzywna i np 5 letni zakaz). Tym, którzy by kozaczyli na murawie zdzielić pałą, dać dożywotni zakaz i grzywnę. gdyby doszło do takiej sytuacji wybuchła potężna awantura z policją i nie dość zapewne z udziałem kibiców Lecha.Już potem prewencja nie patrzy czy to chuligan czy dziewczynka z lizakiem (takie błędy robili w latach 90tych)
|
Do góry
|
|
|
|
#4643676 - 05/05/2011 20:17
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Stadion Lecha też zamknięty  poj.ebany kraj pokazowka - takie zachowanie to dopiero dzicz i 'bandytyzm'
|
Do góry
|
|
|
|
#4643681 - 05/05/2011 20:23
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2006
|
Stadion Lecha też zamknięty  poj.ebany kraj pokazowka - takie zachowanie to dopiero dzicz i 'bandytyzm' Bardzo dobrze! Dlaczego dopiero teraz? Lepiej późno niż wcale!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|