#4618206 - 22/04/2011 12:14
Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Piostar]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Szpakowski to jest dramat. Jego teksty, że na stadionie jest "Zakira" (chodziło o Shakirę). Czy też tekst Trzeciaka pod koniec pierwszej połowy, w której Real dominował pod każdym względem, a ten wypalił, że mecz jest wyrównany - i to powiedziane tonem zaskoczenia, że Real nawet dorównuje Barcelonie.
Podejrzewam, że TVP się nigdy nie zmieni. Za 20 lat Szpakowski będzie się ślinił, bełkotał i zapomni wymowy wszystkich nazwisk (ze swoim włącznie), ale będzie przed mikrofonem. Szaranowicza będą na wózku wwozić, ale dalej będzie prowadził srudio. Gmochowi sztuczna szczęka będzie wypadać po każdym zdaniu, ale dalej będzie "ekspertem"
|
Do góry
|
|
|
|
#4618282 - 22/04/2011 15:11
|
old hand
Meldunek: 09/02/2011
|
komentowanie tylko przed tv wyglada swietnie, i kazdy ekspert uwaza ze lepiej by to zrobił. Sam pare razy komentowalem mecze w lokalnej tv pilki noznej III liga i powiem wam ze to wcale nie jest takie latwe.
|
Do góry
|
|
|
|
#4618316 - 22/04/2011 15:48
[Re: sHybki]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Osobiście lubię duet komentatorów Eurosportu od biathlonu i kolarstwa oraz specjalistów od komentowania snookera, słychać pasję w ich głosach Jaroński i Wyrzykowski. tak pojawi się coś 10x głupszego niż Trzeciak, a mianowicie Wojtek Kowalczyk, który bełkocze jak menel z pod budki z piwem i który na swoim blogu jako bądź co bądź osoba publiczna pisze, że takie kwiatki jak np. Mourinho powinien paść na kolana i glancować buty  na debilizm tego dorosłego faceta szkoda słów, poziom zarzyganej płyty chodnikowej. Ja tam Mourinho tez nie lubie i nie dlatego, ze trenuje ekipe z Madrytu. Po prostu uwazam go za buca. Ok jest dobrym fachowcem, ale jest strasznym burakiem i na takiego sie kreuje. Cos jak dobry pilkarz, ma umiejetnosci, ale ma zryty beret.
|
Do góry
|
|
|
|
#4618324 - 22/04/2011 15:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Masz dużo racji - lupus - ale z drugiej strony, w obecnym tabloidowym świecie, przebijają się często te " zryte berety ". Kto chciałby zresztą, w kółko oglądać tylko potulne baranki. Sadzę, że nawet mohery Rydzyka, pod kołdrą wolą - "zryte berety". 
|
Do góry
|
|
|
|
#4618503 - 22/04/2011 18:07
[Re: tyson]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2007
|
tenis na ES - szczegolnie Stopa, jedynie ta babka i ten dziadek nie ogarniaja, ale są
Stopa tak Kiedyś oglądałem ''pożal się boże'' WTA - skręcało mnie co chwilę , nie dość , że jakąs durna baba komentowała to i mecz na tragicznym poziomie [finał jakiegoś Wielkiego Szlema]. Jeśli chodzi o tenis to tylko ATP idzie zdzierżyć , ale też nie wszytskich.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|