Zastanawia mnie jak długo będa kłamać , oszukiwać , anulować itd.
3 dni pod rząd 5 anulowanych wygranych kuponów.
Nie spotkałem jeszcze tak chamskiego bukmachera pod względem anulowania zakładów , jeśli problemy LIVE to co kur... codziennie??? co mam patrzeć na każdy zakład czy nie anulują???to co to ma być za buk??? rozumiem błąd ale jak można tak dymać na prawo i lewo. Ostatnio miałem beta za 1000zł , znajomy też miał za 200zł na LIVE oczywiście zakłady w tej samej godzinie i minucie przyjęte i w czasie przerwy technicznej , kurs 1,4 ja i on mieliśmy , potem bloki na 5 min i innego kursu nie było , mi zakład anulowali a znajomemu rozliczyli , pisałem i tradycyjnie powiedzieli że błąd (nic nowego) powiedziałem że innym policzyli a mi nie! to kazali mi podać login kolegi to porównają zakłady:)na tym trzeba skończyć bo jeszcze i znajomemu anulują , mniejsza z tym ale w historii na LIVE jest taka mała rubryka po prawej stronie W TRAKCIE / HISTORIA i tam mi nic nie pisze , że anulowano a dodatkowo po fakcie w Historii mam że zakład wygrany i na zielona czcionka stawka i wygrana

oczywiscie w transakcjach mam zwrot stawki i po rozmowie na czacie że anulowano... najlepsze jest też jak jakiś wynik dajmy na to siatkówka 12-9 np i dasz undera 46,5 po kursie 1,5 zakład wisi jak odejdą mega np np. 16-9 18-9 to zakład anulują i w zależności od sytuacjii i ich potrzeby robią to od 1 min do 5-7 min. bo wiem że jak błąd grany na EXP zawsze jest anulowany bardzo szybko!!!!! 1min przeważnie , wiem i zawsze omijam tu jakiekolwiek błędy bo po co mi jakiś kupon co wiem że anulują...
ma ktoś jakieś ale do tego buka??? czy ja tylko , i niech nikt mi nie mówi , że gram błędy i sam jestem sobie winnien