co myslicie o grze na nastepujace typy dzisiaj:
andujar-starace 2 1,6
nishikori-sweeting 1 1,4
benneteu-tomic 1 1,4
????
I grałbym osobiście na Anduraja,ale to we wczesniejszych wypowiedziach zdania były podzielone. Jak dla mnie
Anduraj,świetny turniej,pomimo niekorzystnego bezposredniego bilansu,ma duze szanse na zwyciestwo,nieadekwatne do kursu.
Andujar pokonal Serre ktory jest bez formy w tym sezonie, Chardego ktory rowniez forma nie grzeszy(becki przed chwila z Ljuba), a jedynym godnym przeciwnikiem ktorego Chardy pokonal w tym sezonie to Melzer ktory tez gra padake

. O Ribie nie bede wspominal bo jak dla mnie to on sie wybieral na kwale do MC, ostatnim przeciwnikiem byl Montanes, ktory ze tak to brzydko napisze, nie mial pierdolniecia w lapie, bardzo duzo niepotrzebnej przebijanki, stosunek UE do winnersow katastrofalny, serwis nie siedzial, strach w oczach. Jesli chodzi o sam fakt osiagniecia takiego wyniku przez Andujara to jest swietny turniej dla niego, ale jesli chodzi o styl i poziom spotkan Andujara to szalu nie ma. Starace sie meczyl z Simonem czy Hanescu niesamowicie ale to tak grozniejszy rywal od wszystkich poprzednich Andujara. Ja na poczatku mialek grac Starace ale chce zobaczyc w pierwszych 3-4 gemach jak sie to odbije na zdrowiu Wlocha te 2 maratony 3-setowe.