Lol, no jednak nie da się po dobroci
Handicap +12.5 na Włókniarza z Unią Leszno wczoraj, inni wystartowali nawet z wyższym niż 1.85 kursem.
Potem mielismy spadki, handi trochę poleciał, do 10.5/8.5
Mecz skończył się wynikiem 43-46, handicap in.
Betclic robi cancela zakładu tłumacząc, że był to palpable error

Oczywisty błąd compilera

Niestety takie pokazu debilizmu jeszcze nie widziałem, przebili totalnie wszystko. Na kolejne mejle z pytaniami odpowiadają cały czas w taki sam sposób. Ciekawe, czy jak w koszu zmieniają handicap z 8.5 na 10.5 to czy też cancelują zakłady na tamtą linię?
Moja teoria jest taka - jakiś totalny idiota jest tam kopiarką od speedwaya; dostał po mordzie trochę na tym handicapie, powiadomił po meczu managera, że to był "oczywisty błąd", a ponieważ nikt się na tym nie zna, to idą w zaparte ufając, że aż takim tępakiem nie można być
Szkoda, że nie mają absolutnie nic na swoją obronę, tak żenującego spektaklu jeszcze nie widziałem nigdy, a widziałem wiele dziwnych rzeczy w tym światku.
Reasumując - złodzieje, oszuści i w dodatku bezczelni kłamcy, próbujący zrobić z ludzi debiliDobrze, że jest LGA, ale po takim wyczynie (mam tu na mysli głównie upieranie się przy swoim chorym stanowisku) to powinno skutkować jakąś dotkliwą karą finansową no bo sorry, co to ma być :?