#4559004 - 26/03/2011 17:10
Re: Piłka nożna - 23.03 - 25.03
[Re: Sensei]
|
HT2/FT1
Meldunek: 23/05/2003
|
Angole są tylko cieniem dawnej potęgi niestety nie zdziwie się jak bedzie remis nie ma takiej opcji ;p nie bdzie bale'a wiec kto ma zgrozic bramce angoli ide po prase zaraz do sklepu i zobacze co dzis pisza o meczu ale nie powinno byc raczej niespodzianki
|
Do góry
|
|
|
|
#4559012 - 26/03/2011 17:16
[Re: Sensei]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Angole są tylko cieniem dawnej potęgi niestety nie zdziwie się jak bedzie remis Przeceniasz moc Walijczyków. Nie dość, że są osłabieni, to na dodatek są sami słabi jako zespół... Publika w Cardiff im nie pomoże. I powiem, Wam, że według mnie, gdyby grali w Wrexham albo Swansea, mieliby większe szanse. Mniejsza płyta boiska dałaby im dużo. W Cardiff nie zagęszczą środka pola a angielscy skrzydłowi będą sobie hulać non stop. Mimo, że Wrexham od kilku dni "mówi" tylko o tym meczu, nie widzę szans w starci z Anglią. Kasa na over w tym meczu postawiona. Bez wahania.
|
Do góry
|
|
|
|
#4559018 - 26/03/2011 17:19
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Angole są tylko cieniem dawnej potęgi niestety nie zdziwie się jak bedzie remis Przeceniasz moc Walijczyków. Nie dość, że są osłabieni, to na dodatek są sami słabi jako zespół... Publika w Cardiff im nie pomoże. I powiem, Wam, że według mnie, gdyby grali w Wrexham albo Swansea, mieliby większe szanse. Mniejsza płyta boiska dałaby im dużo. W Cardiff nie zagęszczą środka pola a angielscy skrzydłowi będą sobie hulać non stop. Mimo, że Wrexham od kilku dni "mówi" tylko o tym meczu, nie widzę szans w starci z Anglią. Kasa na over w tym meczu postawiona. Bez wahania. Oj ja bym nie był taki pewne wygranej dumnych synów Albionu. Walijczycy na papierze faktycznie sa o wiele słabsi ale to jest mecz z gatunku gry o honor. Walijczycy beda zapie.... i gryzc trawe na 110 %. Jak dla mnie granie tego po kursie 1,35 to smiech na sali
|
Do góry
|
|
|
|
#4559031 - 26/03/2011 17:25
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/06/2010
|
Ja tez dołączę swoje gratulacje dla naszej reprezentacji. Wspaniała gra "Orłów"  Mimo grząskiej murawy, która została w ten sposób specjalnie przygotowana przez Litwinów, aby nasi superszybcy skrzydłowi nie mogli rozwijać swej prędkości, Nasi dali z siebie wszystko. Żaden z naszych graczy nie "przeszedł obok meczu". Widziałem maksimum zaangażowania i woli walki. Były cięzkie założenia taktyczne, ale wywiązano się z nich znakomicie Panie Smuda, winszuję  A nam, kibicom naszej ukochanej repry, współczuję...  wyrazy współczucia przyjmuję , pozostając jednakże nieutulony w bólu  tak gra , taki mecz walki , boisko zlane potem naszych i to wszystko na próżno .
|
Do góry
|
|
|
|
#4559034 - 26/03/2011 17:29
[Re: aker]
|
Celtic Glasgow FC
|
Angole są tylko cieniem dawnej potęgi niestety nie zdziwie się jak bedzie remis Przeceniasz moc Walijczyków. Nie dość, że są osłabieni, to na dodatek są sami słabi jako zespół... Publika w Cardiff im nie pomoże. I powiem, Wam, że według mnie, gdyby grali w Wrexham albo Swansea, mieliby większe szanse. Mniejsza płyta boiska dałaby im dużo. W Cardiff nie zagęszczą środka pola a angielscy skrzydłowi będą sobie hulać non stop. Mimo, że Wrexham od kilku dni "mówi" tylko o tym meczu, nie widzę szans w starci z Anglią. Kasa na over w tym meczu postawiona. Bez wahania. Oj ja bym nie był taki pewne wygranej dumnych synów Albionu. Walijczycy na papierze faktycznie sa o wiele słabsi ale to jest mecz z gatunku gry o honor. Walijczycy beda zapie.... i gryzc trawe na 110 %. Jak dla mnie granie tego po kursie 1,35 to smiech na sali Kurs faktycznie marny, dlatego ja pograłem over 2.5. Niech sobie nawet Walia strzeli jedną a Angole dwie  Z tym "gryzieniem trawy", to się z Tobą zgodzę, Aker. Bedą "gryźli". Ale, jak sie nie ma "zębów", to pozostaje tylko niedosyt. Angole będą musieli zagrać kiepski mecz, żeby przegrać. Mimo przebudowy składu, nadal uważam Włochów za potęgę piłkarską. Tak samo jest z Anglią. Wygrają ten mecz, oby overowo 
|
Do góry
|
|
|
|
#4559038 - 26/03/2011 17:30
[Re: ARTUROS8]
|
Celtic Glasgow FC
|
Ja tez dołączę swoje gratulacje dla naszej reprezentacji. Wspaniała gra "Orłów"  Mimo grząskiej murawy, która została w ten sposób specjalnie przygotowana przez Litwinów, aby nasi superszybcy skrzydłowi nie mogli rozwijać swej prędkości, Nasi dali z siebie wszystko. Żaden z naszych graczy nie "przeszedł obok meczu". Widziałem maksimum zaangażowania i woli walki. Były cięzkie założenia taktyczne, ale wywiązano się z nich znakomicie Panie Smuda, winszuję  A nam, kibicom naszej ukochanej repry, współczuję...  wyrazy współczucia przyjmuję , pozostając jednakże nieutulony w bólu  tak gra , taki mecz walki , boisko zlane potem naszych i to wszystko na próżno .  Siemanko, ARTUROS 
|
Do góry
|
|
|
|
#4559042 - 26/03/2011 17:34
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4559046 - 26/03/2011 17:38
[Re: Diilmach]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
wlasnie sie zastanawiam nad Sborna ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#4559047 - 26/03/2011 17:39
[Re: Piostar]
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
u na ruskich bym uwazał ,ciezki teren
|
Do góry
|
|
|
|
#4559058 - 26/03/2011 17:45
[Re: pacyfista]
|
Celtic Glasgow FC
|
Apollyon masz jakis pomysl na zmiane wizerunku kadry.
dlaczego trenerem jest prostak ,ktory zatrzymal sie
taktycznie ,medialnie w latach 90-tych
sluchajac belkotu Smudy w szatni ,czy to moze pobudzic pilkarzy do gry bo do smiechu na bank
jeszcze jedno do qrwy nedzy dlaczego nie mozemy wstac rano i napisac ze mamy trenera z jajami ,walczylismy zagralismy z glowa nie na jebal pies ,przegralismy trudno ale zobaczylismy
kawal dobrej pilki Mam. Ale niezbyt realną, Pacyfista... Nazywa się Piotr Nowak. Problem jest jeden. On raczej nie przyjmie posady selekcjonera naszej kadry.
|
Do góry
|
|
|
|
#4559063 - 26/03/2011 17:47
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
sluchajac belkotu Smudy w szatni ,czy to moze pobudzic pilkarzy do gry bo do smiechu na bank
jeszcze jedno do qrwy nedzy dlaczego nie mozemy wstac rano i napisac ze mamy trenera z jajami ,walczylismy zagralismy z glowa nie na jebal pies ,przegralismy trudno ale zobaczylismy
kawal dobrej pilki Nie przeginaj chłopie nazywając Smudę prostakiem bo w piłce ligowej sie sprawdził. Niestety facet ten nie nadaje sie na reprezentacje która wyraznie go przerasta. Do tego ta reklama to nie wiem jak mogł sie na takie cos zgodzic. Wiem ze biedronka jest sponsorem repry ale kurna sa jakies granice
|
Do góry
|
|
|
|
#4559068 - 26/03/2011 17:50
[Re: aker]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
kawal dobrej pilki Nie przeginaj chłopie nazywając Smudę prostakiem bo w piłce ligowej sie sprawdził. Niestety facet ten nie nadaje sie na reprezentacje która wyraznie go przerasta. Do tego ta reklama to nie wiem jak mogł sie na takie cos zgodzic. Wiem ze biedronka jest sponsorem repry ale kurna sa jakies granice no tak bo biedronka to sklep dla biednych ludzie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|