mialem rano 1037 zeta w bet365 postawilem zaklad za 137. zostalo 900. przed chwila loguje sie i patrze stan konta 437. Zaczynam sprawdzac czy w historii mam jakies nierozliczone zaklady, wyplaty czy cokolwiek. Odswiezam ponownie i mam 0 zł stan konta ?!
mialem rano 1037 zeta w bet365 postawilem zaklad za 137. zostalo 900. przed chwila loguje sie i patrze stan konta 437. Zaczynam sprawdzac czy w historii mam jakies nierozliczone zaklady, wyplaty czy cokolwiek. Odswiezam ponownie i mam 0 zł stan konta ?!
zagadaj do supporta na bet365 i dowiedz sie na co ta kasa poszla.
jak juz bedziesz wiedzial to mozesz sie z nami podzielic
bo ciekawi jestesmy
zablokowali juz konto. Pewnie mi powiedza ze ktos sie zalogowal znajac login i haslo.
zagadaj do supporta na bet365 i dowiedz sie na co ta kasa poszla.
jak juz bedziesz wiedzial to mozesz sie z nami podzielic
bo ciekawi jestesmy
zablokowali juz konto. Pewnie mi powiedza ze ktos sie zalogowal znajac login i haslo.
dziwna sprawa. z bet365 nigdy problemu nie bylo. a niby
Bezdomny
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
Originally Posted By: Amir_Khan
Dzeko X 2 Come ON
Dżeko śmieją się z transferu do L'poolu Adama a Ci wydali duże pieniądzę na Dżeko Dżeko raz zabłyszczał,wyspiarska gra nie dla niego palcami będą wytykać ten transfer po sezonie !