#4522954 - 12/03/2011 04:16
Re: QC Piłka nożna - 11.03
[Re: olo1984]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Wita Was najlepszy typer w Polsce... to jo... Ojro  Arka nie strzeli 2-2 Górnik -1 2-2  --> Ojro wkurwiony jestem i tyle...
|
Do góry
|
|
|
|
#4522958 - 12/03/2011 04:16
[Re: Wojtas_]
|
enthusiast
Meldunek: 06/03/2011
|
Skorża nie ma pomysłu na grę tej drużyny... Filozofia gry Legii: do boku i wrzuta, a że dośrodkować mało kto tam potrafi to wygląda to jak to wygląda... Dzisiaj fartowny strzał Borysiuka i tyle... Legia w zasadzie zaczęła ten mecz w 10, bo Manu to już dawno powinien wylądować na ławce (niestety Maciuś jest w nim bezgranicznie zakochany). W II połowie Legia w zasadzie w 9 po wejści "Czinjamy". Nie zmienia faktu, że 2 bramka dla Śląska po spalonym. Legia jest zbieraniną mienych kopaczy, których w tym klubie być nie powinno (teraz doszedł kolejny talent Ogbuke). Hubnik coś tam pokazuje, ale jescze 2-3 mecze i obrońcy już się dostosują do stylu jego gry. kolejny spec po gorszym meczu Legii sie znalazł, ze jakos nikt po dobrym meczu z Polonia takich pierdol nie pisal ... Mecz z Polonią też był przeciętny. Super zagrali pod względem fizycznym, dobry pressing, zabiegali chłopców Józka ale na tym pochwały powinny się skończyć.
|
Do góry
|
|
|
|
#4522959 - 12/03/2011 04:16
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/07/2009
|
Wita Was najlepszy typer w Polsce... to jo... Ojro  Arka nie strzeli 2-2 Górnik -1 2-2  --> Ojro wkurwiony jestem i tyle... daleko do mistrza 
|
Do góry
|
|
|
|
#4522960 - 12/03/2011 04:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
[quote=Robak1984]Skorża nie ma pomysłu na grę tej drużyny... Filozofia gry Legii: do boku i wrzuta, a że dośrodkować mało kto tam potrafi to wygląda to jak to wygląda... Dzisiaj fartowny strzał Borysiuka i tyle... Legia w zasadzie zaczęła ten mecz w 10, bo Manu to już dawno powinien wylądować na ławce (niestety Maciuś jest w nim bezgranicznie zakochany). W II połowie Legia w zasadzie w 9 po wejści "Czinjamy". Nie zmienia faktu, że 2 bramka dla Śląska po spalonym. Legia jest zbieraniną mienych kopaczy, których w tym klubie być nie powinno (teraz doszedł kolejny talent Ogbuke). Hubnik coś tam pokazuje, ale jescze 2-3 mecze i obrońcy już się dostosują do stylu jego gry. kolejny spec po gorszym meczu Legii sie znalazł, ze jakos nikt po dobrym meczu z Polonia takich pierdol nie pisal ... [/quote Tyle, że mecz z Polonią był jakimś tam wyjątkiem... Jeżeli dla Ciebie Legia gra zajebiście w tym sezonie to przepraszam "specu" OT - Jestem kibicem Legii od 1995 roku
|
Do góry
|
|
|
|
#4522966 - 12/03/2011 04:18
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
kolejny spec po gorszym meczu Legii sie znalazł, ze jakos nikt po dobrym meczu z Polonia takich pierdol nie pisal ...
nie chce nikogo bronic ale z Polonia to czarne koszule poddaly ten mecz nic kompletnie nie grajac wiec nie przesadzalbym z ta dobra gra Legii !!! Śląsk też nic nie grał, 1,5 sytuacji i 2 gole + karny, miał kupe szczęścia i tyle. Czasami tak jest że jedna gra druga strzela.
|
Do góry
|
|
|
|
#4522969 - 12/03/2011 04:19
[Re: Inzaghi78]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
kolejny spec po gorszym meczu Legii sie znalazł, ze jakos nikt po dobrym meczu z Polonia takich pierdol nie pisal ...
nie chce nikogo bronic ale z Polonia to czarne koszule poddaly ten mecz nic kompletnie nie grajac wiec nie przesadzalbym z ta dobra gra Legii !!! nie lubie takich tekstów, grali na tyle na ile im pozwolono, a ze nie potrafili wyjsc ze swojej polowy to juz zasluga Legii, kazdy kij ma dwa konce, wiec co bym nie napisal znajdzie sie ktos kto cos tam wynajdzie przeciwko, tak samo w druga strone, tylko denerwuje mnie jak po 1 meczu pisze sie np Wisla mistrz, Legia bez szans, Lech gra padline i nie maja szans na puchary juz na bank bla bla, takie pierdolenie za przeproszeniem, do konca jeszcze 13 kolejek panowie, bardzo wiele moze sie wydarzyc, dzis Slask szczesliwie strzelil na 2-1 i wtedy dla nich zakonczyl sie mecz na polowie Legii, zaparkowali autobus i nie bylo juz w tym meczu niczego ciekawego przy takiej postawie gości
|
Do góry
|
|
|
|
#4522973 - 12/03/2011 04:19
[Re: Pier]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Czasami tak jest że jedna gra druga strzela.
dokladnie ze Slaskiem wygralismy 5-2 grajac gorzej niz w remisowym meczu z Polonia Bytom 2-2 
|
Do góry
|
|
|
|
#4522979 - 12/03/2011 04:21
[Re: Pier]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
nie chce nikogo bronic ale z Polonia to czarne koszule poddaly ten mecz nic kompletnie nie grajac wiec nie przesadzalbym z ta dobra gra Legii !!! Śląsk też nic nie grał, 1,5 sytuacji i 2 gole + karny, miał kupe szczęścia i tyle. Czasami tak jest że jedna gra druga strzela. Tylko co Legia gra? Utrzymuje się przy piłce przez 60% czasu gry a gówno z tego wynika.
|
Do góry
|
|
|
|
#4522981 - 12/03/2011 04:21
|
Carpal Tunnel
|
nie lubie takich tekstów, grali na tyle na ile im pozwolono, a ze nie potrafili wyjsc ze swojej polowy to juz zasluga Legii, kazdy kij ma dwa konce, wiec co bym nie napisal znajdzie sie ktos kto cos tam wynajdzie przeciwko, tak samo w druga strone, tylko denerwuje mnie jak po 1 meczu pisze sie np Wisla mistrz, Legia bez szans, Lech gra padline i nie maja szans na puchary juz na bank bla bla, takie pierdolenie za przeproszeniem, do konca jeszcze 13 kolejek panowie, bardzo wiele moze sie wydarzyc, dzis Slask szczesliwie strzelil na 2-1 i wtedy dla nich zakonczyl sie mecz na polowie Legii, zaparkowali autobus i nie bylo juz w tym meczu niczego ciekawego przy takiej postawie gości
mozesz poszukac od kilku lat i nie znajdziesz ani jednego wpisu mojego o takiej tematyce wiec nie rozumiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4522986 - 12/03/2011 04:22
[Re: Robak1984]
|
enthusiast
|
nie chce nikogo bronic ale z Polonia to czarne koszule poddaly ten mecz nic kompletnie nie grajac wiec nie przesadzalbym z ta dobra gra Legii !!! Śląsk też nic nie grał, 1,5 sytuacji i 2 gole + karny, miał kupe szczęścia i tyle. Czasami tak jest że jedna gra druga strzela. Tylko co Legia gra? Utrzymuje się przy piłce przez 60% czasu gry a gówno z tego wynika. Brakuje Iwańskiego  A tak serio to przydał by się Wam jakiś typowy playmaker.
|
Do góry
|
|
|
|
#4522991 - 12/03/2011 04:24
[Re: Robak1984]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
[quote=Robak1984]Skorża nie ma pomysłu na grę tej drużyny... Filozofia gry Legii: do boku i wrzuta, a że dośrodkować mało kto tam potrafi to wygląda to jak to wygląda... Dzisiaj fartowny strzał Borysiuka i tyle... Legia w zasadzie zaczęła ten mecz w 10, bo Manu to już dawno powinien wylądować na ławce (niestety Maciuś jest w nim bezgranicznie zakochany). W II połowie Legia w zasadzie w 9 po wejści "Czinjamy". Nie zmienia faktu, że 2 bramka dla Śląska po spalonym. Legia jest zbieraniną mienych kopaczy, których w tym klubie być nie powinno (teraz doszedł kolejny talent Ogbuke). Hubnik coś tam pokazuje, ale jescze 2-3 mecze i obrońcy już się dostosują do stylu jego gry. kolejny spec po gorszym meczu Legii sie znalazł, ze jakos nikt po dobrym meczu z Polonia takich pierdol nie pisal ... [/quote Tyle, że mecz z Polonią był jakimś tam wyjątkiem... Jeżeli dla Ciebie Legia gra zajebiście w tym sezonie to przepraszam "specu" OT - Jestem kibicem Legii od 1995 roku mozesz sobie byc kibicem Legii nawet od 1916 roku, nie robi to na mnie wrazenia, denerwuje mnie tylko to pisanie glupot i po kazdym meczu zmienianie zdania u kibicow roznych klubow polskich czy ja napisałem, ze Legia gra super? pokaz mi gdzie i kiedy kolejna sprawa, kto w naszej lidze kopanej gra super? przeciez ta liga jest slabiutka, czego my oczekujemy? to wlasnie niektorzy kibice Legii oczekuja od swojego klubu nawet zwyciestw w sytuacjach niemozliwych, powinni ogrywac wszystkich 10-0, ja tak nie mam, staram sie byc obiektywny i nie oceniac po 1 slabszym czy gorszym meczu, wedlug mnie Legia ma wiekszy potencjal od innych ekip i tylko Wisla i Lech wedlug mnie moga im dorownac w tym sezonie, z tym ze Wisla teraz juz powoli sobie odjedzie na bezpieczna odleglosc po wygranej z Widzewem i nawet wygrana z nimi na Ł3 moze nic nie dac
|
Do góry
|
|
|
|
#4522993 - 12/03/2011 04:24
|
Carpal Tunnel
|
nie lubie takich tekstów, grali na tyle na ile im pozwolono, a ze nie potrafili wyjsc ze swojej polowy to juz zasluga Legii,
a ja nie lubie takich tekstow  nie pozwolono sratatata !! kazdy wie jaka druzyna jest Polonia i jaki rolercaster tam funduje Wojciechowski, brak spokoju, dzis wejdzie do szatni i moze da kazdemu po 50 tys premii a jutro wszystkich wypierd.... taki ot jego kaprys!! Polonia jest jedyna druzyna ktorej od czasow pobytu Wojciechowskiego jeszcze nie obstawilem bo moga wygrac 3-0 z Legia, Wisla czy Lechem i przegrac 0-3 z Cracovia
|
Do góry
|
|
|
|
#4522996 - 12/03/2011 04:24
[Re: Piostar]
|
enthusiast
|
Pandev jak w polskiej lidze. Sam na sam to głowa w dół i na pałę przed siebie. Powinno być 0-2.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|