nie czaje Was, w czym nie mam racji? ze Wegiel byl lepszy od Oly, Budvy, Bledu i Hachingu?
- W toerii bvli lepsi, w praktyce nie bardzo.
czy to ich wina, ze takie losowanie trafili? zajeli pierwsze miejsce w grupie wiec dostali slaby Haching w pierwszej rundzie i tyle
- nie ich wina, mieli szczescie i dobrze dla nich, tyle.
czepiasz sie slowka "zmieceni" a dobrze wiesz ze specjalnie tak napisalem, zeby wyolbrzymic, Jastrzebie awasnowalo i jest to sukces, ja sie zawsze ciesze jak polskie ekipy zachodza daleko w Europie, czy to w siatke, czy w reczna czy kosza, w noge nie zachodza to sie nie ciesze

- to juz Twoja sprawa, tu tez nikt nie ma pretensji, poziom gry to juz sprawa indywidualna.
dobrze wiesz, ze nie dawales jastrzebianom zbyt wielkich szans na pokonanie w dwumeczu Niemcow, teraz troszke sie tluamczysz za duzo

- nikt sie nie tlumaczy bo nie ma z czego, wymeczyli cudem i jakos awansowali.
Tak jest, 1 mecz zagrali dobrze- ten z Bledem, ale czy to ma znaczy, ze to Top 4 Europy?

Po tych 'kopaninach' co widzialem z meczu na mecz mi sie nie wydaje, ale kazdy moze myslec co chce.
to ze graja w lidze piach nie znaczy, ze im sie nie moze poszczescic w Europie, sa w top6 i tyle
- Sie zgadza, ale miejsce w Pl tez swoje znaczy, nie wzielo sie z przypadku

nie jestem ich zadnym kibicem itp po prostu sie ciesze, ze wygrali, zaufalem im, postawilem na nich nawet z hc i wygrali i tyle, fajnie