mamy awans ! Wegieeeeeeel !

jebac niedowiarkow !!!
no offence, ale musialem sobie krzyknac, od poczatku malo kto wierzyl w nich, z grupy mieli nie wyjsc bla bla
Niemcy mieli nas zajechac, mamy awans i tyle w tym temacie !
Wegiel brawo, jutro Skra !
Jakby przegrali - to
ONIwygrali -
MYReska zaraz 2-2 (później może 2-3) w takim razie z mojej strony: Je*** patriotów
Korver zlosliwosci sobie zostaw w kieszeni, to Ty w nich nie wierzyles i mowiles ze zostana zmieceni przez Niemcow 
agr1 dzis zagrali poprawnie, poakzali wole walki i ambicje, wytrzymali presje do konca, byli po prostu lepsi
zakonczmy juz ta glupia polemike, Wegiel gra dalej i tyle

ciekawe co Rzeszow zrobi
Proszę o wskazanie gdzie mówiłem, że zostaną zmieceni. Z samego rana pisałem, że kurs @2 na Niemców nie jest dla mnie warty gry, więc chyba się kupy nie trzyma owy tekst o zmieceniu? Jakbym coś takiego uważał to bym przecież wszedł niemal po każdym kursie? Nie zagrałem ani złotówki na Generali w II spotkaniu, grałem tylko I mecz, więc nie ma tutaj mowy o jakimkolwiek odreagowywaniu po porażce, czy coś w ten deseń - tak gwoli ścisłości.
Po drugie to forum bukmacherskie a nie kibicowskie. Fajnie, ze sympatyzujesz z polskimi drużynami, ale nie jest to zasrany obowiązek każdego. I ktoś, kto gra przeciwko nie musi być wyśmiany w przypadku ewentualnej wygranej polskiego teamu. Ja mam w dupie Węgiel, patrzę na nich ze strony czysto bukmacherskiej i nie wmówisz mi, że grają dobrze i są zasłużenie tak daleko. Było kilka lepszych drużyn, które odpadły. Wungiel miał zwykłego farta z losowaniem i tyle. Nie ma co się pucować o ich nadzwyczajnej grze, bo na nikogo mocnego do tej pory nie trafili. W next rundzie bankowo zagram na Noliko, o ile tylko buki wystawią coś godnego. Chociaż tu też mają farta kolejny raz, gdzie Noliko do Moskwy, Cuneo, Belgorodu, Kazania.
Ty pojechałeś ostrym tekstem, który wybitnie mi się nie spodobał, więc odpowiedziałem co o takim czymś myślę.