Bundesliga + Serie A (na dzisiaj)
Rottenburg - Gotha
Typ: Rottenburg (1,45)
U gospodarzy święto, 150-te urodziny miasta. Z tej okazji mecz będzie wyjątkowy, wiele dodatkowych atrakcji, zapowiada się mnóstwo kibiców, zwycięstwo bezwzględnie potrzebne. Z przesłanek typowo sportowych - sąsiedzi w tabeli, 8. i 9. miejsce, mecz jak to mawiają o 4pkt (tam się gra systemem 2pkt za wygraną). Gotha to beniaminek, który początek sezonu miał znakomity. Później jednak jak można było się tego spodziewać wpadli w lekki dołek, przegrywając 5 meczów z rzędu (na 8 meczów raptem 1 wygrana). W takiej sytuacji Rottenburg klaruje się jako wyraźny faworyt tego spotkania, tym bardziej, że zawodników mają również nieco lepszych.
Trentino - Macerata
Typ: Trento (1,30)
Gospodarze tego meczu mogą się spokojnie skupić na lidze (będą organizować FF LM, stąd udział mają zapewniony), a trzeba przyznać, że idzie im to wybornie. U siebie są nie do ruszenia. Macerata w rytmie pucharowym, ciężka wyprawa do Rosji, strasznie długa podróż, w tygodniu rewanż - to wszystko musi się odbić na ich postawie w dzisiejszym meczu.
@1,89 5/10Może kogoś zainteresuje

Nie wiem jak teraz kursy, ja mam @1,89. Rottenburg rusza za 17min, jakby co to będzie przekaz w necie więc pisać.