oj przesadzasz, mecz im nie wyszedl i tyle, nie są maszynami, a Knack, ktory jest jedna z moich ulubionyh druzyn tak btw, nie jest zadnym leszczem, solidna europejska ekipa ze zgranym skladem i u siebie bardzo grozna dla wszystkich
takze nie przesadzajmy z tą porazka Skry, ze gwiazdeczki itp, mam kompletnie inne zdanie
nie przesadzam, moim zdaniem nie chodzi ze mecz im nie wyszedl tylko o to ze sodowka jest w glowie i mysl ze sa niepokonani!!
Racja Knack zwlaszcza u siebie jest mocna druzyna i nie mozna ich lekcewazyc - tutaj zgoda
Wiem ze masz inne zdanie bo juz nieraz zauwazylem Twoja sympatie do Skry ktora jest chyba wprost proporcjonalna do mojej niecheci do nich
Chodzi o 2 Panow o ktorych co nieco wiem ale to nie jest temat na czat

chodzi tylko o lansowanie swojego ego Winiara i Wlazlego
jestem kibicem Azsu, spytaj jakiegos kibica Azsu o sympatie do Skry

ja nawet nie mam sympatii do Wlazlego, ktory jest z Wielunia, bo uwazam, ze media wykreowaly go jako "buca" typowego, mozliwe ze taki jest, osobiscie zamienilem z nim tylko 2 zdania, ale to bylo dawno, jak jeszcze trenowalem, poza tym nie znam go osobiscie i nie oceniam, ale sympatia go nie darze
zawsze staram sie byc obiektywny i jestem raczej neutralny do innych druzyn polskich, sentyment mam jedynie do Wielunia z wiadomych względów, ale sercem za walczakami z Czewy od początku jestem
w europejskich pucharach oczywiscie kibicuje naszym, ale to nic dziwnego, chce aby polska siatkowka cos znaczyla w swiecie