#4529008 - 14/03/2011 05:36
Re: Betfair [24]
[Re: AGASSI]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Spoko wieczorem wpadnie Pawcias i wszystko wyjaśni Rysio a nie mówiłem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4529015 - 14/03/2011 05:40
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Spoko wieczorem wpadnie Pawcias i wszystko wyjaśni Rysio a nie mówiłem Nie miało być "Wieczorem wpadnie Agass i wszystkich zgasi w temacie Kążde Państwo może zakazać hazardu?".
|
Do góry
|
|
|
|
#4529024 - 14/03/2011 05:49
[Re: Pawcias]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Spoko wieczorem wpadnie Pawcias i wszystko wyjaśni Rysio a nie mówiłem Nie miało być "Wieczorem wpadnie Agass i wszystkich zgasi w temacie Kążde Państwo może zakazać hazardu?". w przeciwieństwie do Ciebie Ja gasze faktami Ty zas zachowujesz sie jak zwykły lizidup,włazidup,wazeliniarz etc. jako jedyny nie widzisz problemu jako jedyny masz na to wyjebane a chuj z tym,że ktos starcił byc może kilka tysii to nie po raz pierwwszy dla Pawciasa to zwykły płaczek był czas,że bawiła Mnie ta obrona Częstochowy w Twoim wykonaniu ale teraz po wczorajszym Twoja tępa ślepota Cie po prostu zmiażdżyła 
|
Do góry
|
|
|
|
#4529042 - 14/03/2011 05:56
|
veteran
|
Spoko wieczorem wpadnie Pawcias i wszystko wyjaśni Rysio a nie mówiłem Nie miało być "Wieczorem wpadnie Agass i wszystkich zgasi w temacie Kążde Państwo może zakazać hazardu?". w przeciwieństwie do Ciebie Ja gasze faktami Ty zas zachowujesz sie jak zwykły lizidup,włazidup,wazeliniarz etc. jako jedyny nie widzisz problemu jako jedyny masz na to wyjebane a chuj z tym,że ktos starcił byc może kilka tysii to nie po raz pierwwszy dla Pawciasa to zwykły płaczek był czas,że bawiła Mnie ta obrona Częstochowy w Twoim wykonaniu ale teraz po wczorajszym Twoja tępa ślepota Cie po prostu zmiażdżyła Bardzo się już podnieciłeś? Faktem jest, ze ryzykowanie więcej niż można przeboleć w przypadku awarii jest debilizmem. Trąbie o tym od roku, a tu zawsze ktoś płacze w przypadku jakiejkolwiek awarii. To też są fakty. Gdybym miał na Wasze budżety wyjebane, nie udzielałbym się tutaj w ogóle. Nie bronię Częstochowy, tylko najfajniejszej platformy hazardowej na świecie. Znasz lepszą?
|
Do góry
|
|
|
|
#4529057 - 14/03/2011 06:04
[Re: Rysio Ochudzki]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2006
|
Jezeli sami sie przyznaja ze zaczeli grzebac i wtedy sie pojebalo,to tylko pogratulowac wyczucia czasu ,sobota 14-15 godz Eee ... problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Przyznali sie, ze chcac uratowac sytuacje i jak najszybciej rozwiazac problem, podjetymi dzialaniami tylko go poglebili. Fakt faktem, toche belkotliwie brzmi to ich oswiadczenie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4529073 - 14/03/2011 06:13
|
old hand
|
Faktem jest, ze ryzykowanie więcej niż można przeboleć w przypadku awarii jest debilizmem. Trąbie o tym od roku, a tu zawsze ktoś płacze w przypadku jakiejkolwiek awarii. To też są fakty. Gdybym miał na Wasze budżety wyjebane, nie udzielałbym się tutaj w ogóle.
Nie bronię Częstochowy, tylko najfajniejszej platformy hazardowej na świecie. Znasz lepszą? Jesli strate nawet 1-go zlotego, spowodowanego awaria platformy, nie zwyklem przebolec, to oznacza, iz nie powienienem wchodzic na rynek za wyzsza kwote, niz ta jedna przyslowiowa zlotowka ? Wez sie czlowieku nie osmieszaj. A jak udupisz konkretna kase z powodu kolejnej, kolejnej i pewnie kolejnej awarii "najfajniejszej platformy hazardowej na świecie", to moze cos wreszcie pojmiesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#4529090 - 14/03/2011 06:34
[Re: Warka]
|
veteran
|
Warka - jeśli chcesz grać na stabilnej platformie Bet-at-home, czy expekt przyjmą Cię z otwartymi ramionami. Po co się szarpiesz z jakimiś zmianami kursów, o awariach nie wspominając? Nie chodzi o złotówkę której żałujesz, tylko o procent, który jesteś w stanie zaryzykować. Jest jak jest. Można płakać, albo się dostosować. Wszyscy mamy ten sam problem z tym burdelem, ale różnie do niego podchodzimy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4529134 - 14/03/2011 07:09
|
old hand
Meldunek: 15/12/2007
|
Betfair już się przeniosło na Gibraltar. Grubasy nie przenoszą się na Betdaq. A czy ja gdzies napisalem ze sie przenosza do betdaq? napisalem ze kontruja a to chyba jest zasadnicza roznica...
|
Do góry
|
|
|
|
#4529139 - 14/03/2011 07:11
[Re: Rysio Ochudzki]
|
veteran
|
Lepszej moze nie ma ,ale po cholera dokladaja jakies gierki kasyna ,nowe grafiki,a pozniej placza ze strona nie wyrabia.Podejrzewam ,ze gdyby tak przeprowadzic ankiete wsrod graczy ,wiekszosc bylaby za wyjebanaiem tego badziewia calkowicie ze strony.Im mniej tego smiecia tym strona stabilnejsza.Mowia ,ze nie wyrabiaja z duza iloscia klientow? to po cholere robia ofensywe reklamowa jak wiedza doskonale ,ze klka tysiecy nowych grajkow z wlaczonym api ,zerznie system? Gdzie tu sens ,gdzie logika? Większość twierdzi, że robią to z chciwości. Ja niezmiennie jestem zdania, że na samej giełdzie zarabiają bardzo mało w stosunku do kosztów.
|
Do góry
|
|
|
|
#4529140 - 14/03/2011 07:13
[Re: zajczyk]
|
veteran
|
Betfair już się przeniosło na Gibraltar. Grubasy nie przenoszą się na Betdaq. A czy ja gdzies napisalem ze sie przenosza do betdaq? napisalem ze kontruja a to chyba jest zasadnicza roznica... Ok. Kontrują, nie mając tam konta i środków takich jak na Betfair 
|
Do góry
|
|
|
|
#4529142 - 14/03/2011 07:14
|
old hand
|
I jeszcze jedno Warka. Ty się nie ośmieszaj. Nigdy nie udupię więcej niż 10% tego co mam. Czytaj ze zrozumieniem. Rozumiem, ze jesli bedziesz mial na koncie powiedzmy 100 000 i udupisz dzieki razacej niekompetencji (nieustajace awarie) tej "najwspanialszej platformie hazardowej" 10 000, to nic sie nie stanie ? No to w takim razie - w przeciwienstwie do mnie - jestes zwyklym hazardzista 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|