#4335477 - 04/01/2011 16:23
Re: Ku przestrodze.
[Re: The Boss]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
dawno tak wesolo nie bylo wesoło było jak na zlocie się naje bali a potem trzeba było dać kasę... ;-) no co ja płaciłem ! 
|
Do góry
|
|
|
|
#4335496 - 04/01/2011 16:55
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2006
|
nie ma czegoś takiego jak ban na ip? albo wprowadzić drugiego moda do TiO bo Bartek to chyba od święta zagląda na forum. Z resztą pomału przestaję się temu dziwić... Można dać bana na ip, ale nie gościowi który jeździ po Polsce aby zakładać konta na mecz.pl W dodatku zbanowanie na stałe mogłoby wprowadzić nieodwracalne zmiany w psychice tego maniakalnego psychopaty - bo gdzieżby opisywał swoje frustracje i od czasu do czasu popuszczał z podniety jak to gdzie pisałby to gazet w stylu poradnik domowy czy pani domu 
|
Do góry
|
|
|
|
#4335568 - 04/01/2011 17:51
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
chyba miedź znowu wrócił  to już pewnie 253 wcielenie to jest chore  Jestem nawet w stanie zrozumieć, że ferie/wakacje to okres kiedy się nudzi i wpada porobić zamieszanie, ciesząc gębę na kolejną osobę, która się nabierze na jego prowokacje, ale qrwa ile można? On nigdy nie dorośnie i nie skończy tej farsy?
|
Do góry
|
|
|
|
#4336131 - 04/01/2011 23:45
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/11/2005
|
Onda jest zawsze super-uczciwy jeśli chodzi o kasę, wszystko zawsze umiejętnie podlicza/rozlicza aby było spox. Potwiedzam słowa Conrada. Pamiętam rok temu były zapisy na zlot do Liberca, które zbierał Onda. Ja wpłaciłem zaliczkę (chyba koło 100zł) jednak na 2 dni przed wyjazdem się rozchorowałem i nie dałem rady jechać. Wiedziałem jednak, że zasady są takie, że moja zaliczka przepada i nie dochodziłem jej zwrotu. Tymczasem Onda Z WŁASNEJ WOLI zwrócił mi (i nie tylko mnie, bo wtedy chyba 3 os. były w takiej sytuacji) znakomitą część tej sumy, mimo, że wcale nie miał takiego obowiązku. Całości nie mógł oddać, bo po raz kolejny został oszukany, przez szwagra jednego z userów - który zrobił sobie wakacje za free... Więc, nie mówcie mi, że Onda nie jest uczciwy, bo życzyłbym wszystkim żeby byli tacy uczciwi jak on...
|
Do góry
|
|
|
|
#4336681 - 05/01/2011 02:42
[Re: maxxey]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
To i ja coś napiszę. Poprosiłem ostatnio Waldka aby zagrał mi beta gdyż nie byłem akurat online. Odpowiedział telefonicznie, że jeśli zdąży to mi zagra. Bet został wtopiony, już pogodziłem się ze stratą kasy, a tu wieczorem dzwoni Waldi i mówi, że nie zagrał gdyż nie zdążył. Potwierdza to tylko to co napisał Homik155, że gość jest SUPER UCZCIWY. Wtedy w Libercu organizowałem zlot razem z Waldkiem i od razu padła decyzja, że oddajemy zaliczki ludziom, którzy nie dotarli. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że onda byłby w stanie oszukać kogokolwiek na najmniejszą nawet rzecz. Jeśli ktoś miał przyjemność Go poznać osobiście to potwierdzi słowa Conrada, HoMiKa czy moje. Znam Go osobiscie i potwierdzam. Pewnie za nastepne 8 lat niejaki Lider znowu cos napisze 
|
Do góry
|
|
|
|
#4412716 - 30/01/2011 16:30
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
Nie myślałeś , że ktoś pamięta stare czasy i jeszcze czasami na mecz.pl zagląda. W tej dyscyplinie czyt. bukmacherce przeważnie ktoś komuś kiedyś wisiał. Zajebista elYta sie tutaj kiedys zbierala, jak widac  Zenek wisi Henkowi, ale Heniek ma sie zamknac, bo pozyczyl od Stacha, ten zas nie oddal Mietkowi, a Mietek mial przelac Toskowi, tylko zapomnial. To byly czasy, nieprawdaz ? Uwierz mi, że kiedyś ta niby nazwana przez Ciebie elYta więcej wnosiła sensownego w te forum niż teraz, bo był jakiś ku temu sens. Teraz jedynie prężnie działają tematy w "to i owo".
|
Do góry
|
|
|
|
#4412723 - 30/01/2011 16:34
[Re: hunters]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Uwierz mi, że kiedyś ta niby nazwana przez Ciebie elYta więcej wnosiła sensownego w te forum niż teraz, bo był jakiś ku temu sens. Teraz jedynie prężnie działają tematy w "to i owo".
Hunters, przeciez to oczywiste, ze ilość nie przechodzi w jakość 
|
Do góry
|
|
|
|
#5056904 - 26/11/2011 17:27
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Wiele osób jechało tu po Big Benie - bądź co bądź słusznie...ale jeżeli to prawda co napisał (a na to wygląda) wypadałoby napisać - dobrze,że się ogarnąłeś chłopie! Ja z tej całej sytuacji najbardziej żałuję,że od tego czasu nie odzywa się Onda...brakuje takich ludzi na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|