#4334817 - 04/01/2011 05:31
Re: Ku przestrodze.
[Re: _Lider]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
...miałeś ksywę Riik czy jakoś tak , było to dawno... Onda jest tu od początku jako Onda, tak więc musiałeś go pomylić z kimś innym.  Oprócz danych z bazy danych to wystarczy spojrzeć choćby na ten temat z 2004, jeden z pierwszych w których Onda brał udział. Są tam cytaty odnośnie postów Ondy, Onda też sam siebie cytuje, i cały czas widać tam Onda a nie jakiś rick czy riik: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=3557&Number=132860Tak więc tak jak wspomniałem, Onda od początku piszę pod tym nickiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4335066 - 04/01/2011 06:47
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
dokładnie, polczat to nie mecz.pl - ale tego już chyba nikt nie udowodni i pozostaje słowo przeciw słowu. Jako temat poboczny, bo głowny dalej brzmi "Big Ben wyłudził pieniadze od Ondy i do tej pory ...dzida" 
|
Do góry
|
|
|
|
#4335127 - 04/01/2011 07:05
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
Wypadałoby żeby lider przeprosił teraz onde skoro publicznie go pomówił..... jakieś propozycje, temat na forum , podpis pod nickiem moze awatar z przeprosinami ? o długach pana ricka się nie wypowiadam ja mu kasy nie pożyczałem więc nie będe tego komentował, lecz osobę dobrze zapamiętałem z czata ( i to były czasy polczata)- o laluchnach, słoneczkach kilka osób tu wspominało (jak widać pamięć się odświeża kolejnym osobom) - jakoś mi się nie chce wierzyć , że nagle pojawia się na forum osoba wypowiadająca się w ten sam , charakterystyczny sposób
|
Do góry
|
|
|
|
#4335135 - 04/01/2011 07:09
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
|
Jakie wyłudził, już ci mówiłem, że chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Pożyczył i ma problem ze spłatą, ale spłaca i ma kontakt z Ondą i przelew jakiś tam był w miarę niedawno.
I nie oczekujcie, że Ben tu wróci i będzie się przed Wami płaszczył, bo to nie jest Wasza sprawa tylko przed wszystkim jego i Ondy. Ma Was w dupie i słusznie zresztą. dokładnie amk jest teraz już w 3 tematach: polityka, dzida i ben .. i tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#4335167 - 04/01/2011 07:21
[Re: młody gniewny]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Jakie wyłudził, już ci mówiłem, że chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Pożyczył i ma problem ze spłatą, ale spłaca i ma kontakt z Ondą i przelew jakiś tam był w miarę niedawno.
I nie oczekujcie, że Ben tu wróci i będzie się przed Wami płaszczył, bo to nie jest Wasza sprawa tylko przed wszystkim jego i Ondy. Ma Was w dupie i słusznie zresztą. Nie zapominaj o tym, ze założenie tematu na forum to ostateczność kiedy nic innego nie skutkuje. To nie jest sprawa, ktora wyszla na wierzch niedawno.
|
Do góry
|
|
|
|
#4335205 - 04/01/2011 07:41
[Re: wojbest1987]
|
Carpal Tunnel
|
I nie oczekujcie, że Ben tu wróci i będzie się przed Wami płaszczył, bo to nie jest Wasza sprawa tylko przed wszystkim jego i Ondy. Ma Was w dupie i słusznie zresztą. dokładnie amk jest teraz już w 3 tematach: polityka, dzida i ben .. i tyle I to jest argument na to, ze ten ciul, co Ondzie nie oddał pieniedzy jest cool  Natomiast amk jest równiez w 4-tym temacie "Szaradziarstwo", pozostałe go nie interesuja, to chłam 
|
Do góry
|
|
|
|
#4335211 - 04/01/2011 07:42
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
|
I nie oczekujcie, że Ben tu wróci i będzie się przed Wami płaszczył, bo to nie jest Wasza sprawa tylko przed wszystkim jego i Ondy. Ma Was w dupie i słusznie zresztą. to sie głupi Onda przypierdolił do Bena chu.j wie o co zamiast spokojn ie czekac aż mu kasę odda jak bedzie kiedyś mógł Z tego młodego to sie forumowa papuga zrobiła, tyle , ze marna 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|