nawet po mieście jest problem się poruszać. wczoraj odsypałem garaż to już widze za oknem, ze rano to bede robił znowu. 8 autobusów na porębie stało zasypanych. był plan taki, żeby zamknac drogi do Lublina (prezydent). generalnie nie polecam poruszania się u nas w taką pogodę.
Po miescie nie ma problemu bo sie przejde kawalek, tylko zeby wjazd od W-wy byl i potem oczywiscie wyjazd dla busikow.
od Warszawy dojedziesz na pewno ale za czas dojazdu to nie odpowiadam. lekko pada ten śnieg ale ulice są białe nawet po odsnieżaniu także prędkość będzie na pewno kozacka.
anflast od strony krasnika jest problem z dojechaniem? bo jutro sie wybieram do L
nie wiem, całkiem po drugiej stronie miasta mieszkam. ale od kraśnika to jest dobra droga w sumie i zawsze tam ładnie sypią więc pewnie przy samym Lublinie od kraśnickich będą problemy.
anflast od strony krasnika jest problem z dojechaniem? bo jutro sie wybieram do L
nie wiem, całkiem po drugiej stronie miasta mieszkam. ale od kraśnika to jest dobra droga w sumie i zawsze tam ładnie sypią więc pewnie przy samym Lublinie od kraśnickich będą problemy.
od Warszawy dojedziesz na pewno ale za czas dojazdu to nie odpowiadam. lekko pada ten śnieg ale ulice są białe nawet po odsnieżaniu także prędkość będzie na pewno kozacka.
Solidarnosci (k. Lubomelskiej) chyba odsniezona? Bo wlasciwie to tylko w tamtych okolicach bede.
Jakie zainteresowanie Lublinem na forum Sytuacja na drogach: http://www.kurierlubelski.pl/region/lublin/339423,zima-w-lublinie-w-okowach-mrozu-relacja-zdjecia,id,t.html
Solidarnosci (k. Lubomelskiej) chyba odsniezona? Bo wlasciwie to tylko w tamtych okolicach bede.
no tam od Warty i Campanile nie powinno byc problemu. jedynie korek z czechowa niemalże na pewno zaliczysz. może być jeszcze solidarności/tysiąclecia zakorkowane- zależy od pory.
Jutro losowanie ogranizatora WC2018, z rana jeszcze glownym faworytem byla Rosja nie dawno pojawiło się w sieci info, że Putin nie przyleci na ogłoszenie wyników a zamiast niego do Zurichu uda sie Igor Shuvalov. Myśle, że w takich okolicznośćiach warto postawić na Anglie