#4239250 - 17/11/2010 18:44
Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Bzyku]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Ja stawiam, że nie przyjedzie. Gdyby miał przyjechać już dawno by to zrobił. Pewnie mieszkasz w miejscu, które jest mu z pewnych względów niewygodne (może teren gdzie twoja paczka jest jedyną, może małe osiedle z dala od głównych dróg itp.) i musi nadłożyć kilometrów żeby do Ciebie dotrzeć.
W końcu z biura obsługi zdobyłem numer do kuriera, który rzekomo dwa dni z rzędu mnie nie zastał. Dzwonie do niego, mówie, że miał być w pon a ten że nie słyszy mnie za dobrze.. No i ma być niby dziś o 15-16. Dodał - jeśli będę kilka km przed to do pana zadzwonie. Pytam w jakim celu? A ten wiadomo - by uzyskać, gdzie jest podany adres  Co do miejsca - bardzo możliwe, że masz rację, nie wiem gdzie miał być z paczkami w pon/wt. Jednak mieszkam w takim miejscu, że raczej większego problemu z terminowym dostarczeniem być nie powinno. Z tego co wiem kursuje na trasie Rzeszów-Przemyśl a ja mieszkam po środku tej trasy. Zobaczymy później czy dotrze. I wkurza mnie moje podejście do pewnych spraw 
|
Do góry
|
|
|
|
#4239505 - 17/11/2010 20:47
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku Musisz ja sobie odidealizowac czy wrecz obrzydzic. Sposob jest moze nieco hardkorowy, ale grunt ze pomaga. Zamiast rozkminiac jaka to ona nie jest piekna i wspaniala skup sie na cechach negatywnych zarowno w wygladzie jak i zachowaniu. Po prostu postaraj sie aby wady przyslonily zalety. Jezeli niewiele przychodzi Ci do glowy to sprobuj wyobrazic ja sobie w malo przyjemnych sytuacjach: jak goli nogi, wyciska krosty czy siedzi na sedesie i wali klocki. Cos w ten desen.
|
Do góry
|
|
|
|
#4239528 - 17/11/2010 20:56
[Re: mat2000]
|
enthusiast
Meldunek: 27/07/2010
|
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku Musisz ja sobie odidealizowac czy wrecz obrzydzic. Sposob jest moze nieco hardkorowy, ale grunt ze pomaga. Zamiast rozkminiac jaka to ona nie jest piekna i wspaniala skup sie na cechach negatywnych zarowno w wygladzie jak i zachowaniu. Po prostu postaraj sie aby wady przyslonily zalety. Jezeli niewiele przychodzi Ci do glowy to sprobuj wyobrazic ja sobie w malo przyjemnych sytuacjach: jak goli nogi, wyciska krosty czy siedzi na sedesie i wali klocki. Cos w ten desen. Gorzej, jeśli go to kręci  a tak poważnie, to tak jak ktoś tu już napisał - maksymalnie napięty grafik, siłownia, jogging, rower, basen, nowi ludzie, nowe znajomości, jakieś pasje, których przy niej nie mogłeś z różnych powodów zacząć realizować. No i pomaga też , może nieco brutalne, przyjęcie do wiadomości, że już Cie nie kocha, że nic dla niej nie znaczysz, oswojenie się z tym... Wtedy "odidealizowanie" przychodzi dość łatwo  Powodzenia PS. a wkurzają mnie "pseudozawodowcy " w polsatowskim Stand Up coś tam smiechem...
|
Do góry
|
|
|
|
#4239540 - 17/11/2010 20:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku Musisz ja sobie odidealizowac czy wrecz obrzydzic. Sposob jest moze nieco hardkorowy, ale grunt ze pomaga. Zamiast rozkminiac jaka to ona nie jest piekna i wspaniala skup sie na cechach negatywnych zarowno w wygladzie jak i zachowaniu. Po prostu postaraj sie aby wady przyslonily zalety. Jezeli niewiele przychodzi Ci do glowy to sprobuj wyobrazic ja sobie w malo przyjemnych sytuacjach: jak goli nogi, wyciska krosty czy siedzi na sedesie i wali klocki. Cos w ten desen. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4239644 - 17/11/2010 21:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku Musisz ja sobie odidealizowac czy wrecz obrzydzic. Sposob jest moze nieco hardkorowy, ale grunt ze pomaga. Zamiast rozkminiac jaka to ona nie jest piekna i wspaniala skup sie na cechach negatywnych zarowno w wygladzie jak i zachowaniu. Po prostu postaraj sie aby wady przyslonily zalety. Jezeli niewiele przychodzi Ci do glowy to sprobuj wyobrazic ja sobie w malo przyjemnych sytuacjach: jak goli nogi, wyciska krosty czy siedzi na sedesie i wali klocki. Cos w ten desen. omg  dobre! Dobrze że ja nie muszę sobie laski obrzydzać bo zazwyczaj letwiej mi to przychodzi
|
Do góry
|
|
|
|
#4241318 - 18/11/2010 06:31
[Re: lucart]
|
member
Meldunek: 07/04/2009
|
wlasnie przejebałem 500pln ostatnia kase jaka mam Polska jakims cudem wygrala z WKS 3-1 jebane murzyny zrobily mi cudowny prezent na urodziny KONIEC Z BUKAMI!
|
Do góry
|
|
|
|
#4241372 - 18/11/2010 06:44
[Re: labintatlo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
jebane murzyny zrobily mi cudowny prezent na urodziny KONIEC Z BUKAMI!
Czarny humor 
|
Do góry
|
|
|
|
#4241828 - 18/11/2010 17:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Zajęcie się sportem to rzeczywiście najlepsza opcja. Jak mnie 2 lata temu rzuciła dziewczyna to zacząłem biegać, w pół roku zjechałem z 94 do 80 :-)
Mnie wkurza jedyne i słuszne techno & disco jakiego słuchają moi koledzy z biura... no ale w pewnym sensie ich rozumiem po tym jak ich całymi dniami karmię klasyczną :-) Gnacik, ale ja po rozstaniu straciłem 10 kilo. Teraz ważę marne 75 kg (wzrost 1.78). Ja nie musiałem biegać, depresja, nerwy, alkohol się tym zajęły to w takim razie musze znaleźć dziewczyne, potem niech mnie rzuci i też będe ważył mniej  dobry pomysł na zrzucenie wagi 
|
Do góry
|
|
|
|
#4242485 - 19/11/2010 01:29
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
pić przez babę? [']  Panowie! bez sensu. Pije sie dla przyjemności 
|
Do góry
|
|
|
|
#4242624 - 19/11/2010 02:30
[Re: Llama]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
pić przez babę? [']  Panowie! No tak. To racja. Ale czasami siadam sobie wygodnie i zaczynam rozmyślać, co by było, gdyby... Nie no, ja już zrobiłem krok w kierunku zapomnienia. Czeka mnie jeszcze tylko jedna rozmowa z nią a potem, niech wyp...ala z mojego umysłu, życia itd. I niech sobie, qrwa, robi, co chce 
|
Do góry
|
|
|
|
#4242972 - 19/11/2010 04:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
Gnacik, ale ja po rozstaniu straciłem 10 kilo. Teraz ważę marne 75 kg (wzrost 1.78). Ja nie musiałem biegać, depresja, nerwy, alkohol się tym zajęły wszystko się zgadza ja w szcześliwym zwizku wzrost też 178cm i 84kg  kobieta dieta cud
|
Do góry
|
|
|
|
|
|