#4205395 - 31/10/2010 20:05
Re: Ekstraklasa 11 kolej 29-31.10
[Re: Legia]
|
addict
Meldunek: 17/03/2009
|
taniak psujesz rynek pisałem czekamy do niedzieli nie wiadomo co z Vrdoljakiem ( 4 szwy , ale normalnie ma trenować i mówi że chce dzisiaj zagrać ale Skorża jest sceptyczny do tego pomysłu ) i Rado ( problemy ze stopą ) to są ważne ogniwa więc lepiej się wstrzymać póki co. I jakie prognozy na dzisiejszy pojedynek Jakieś świeższe informacje z obozów oby drużyn?
|
Do góry
|
|
|
|
#4206907 - 01/11/2010 04:33
[Re: Ojro]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Górnik @ 5,0 Górnik X2 @ 2,04 peffka peff by Ojro (pisze powaznie, nie wydaje mi sie aby zabrzanie przegrali w Warszawie. Ojro , graty , miałeś chłopie nosa , zabrakło raptem kilku minut żeby Twoje przewidywania się spełniły , do 88 nawet zwycięstwo było bardzo blisko Z bardzo dobrej strony Górnik pokazał się kibicowsko. Byli bardzo głośni i słyszalni. W opinii wszystkich bezsprzecznie najlepsza ekipa póki co która zawitała na Ł3.
|
Do góry
|
|
|
|
#4207185 - 01/11/2010 18:32
|
Roberto Carlos
Meldunek: 09/05/2008
|
Szkoda że ŁKS jest w I lidze bo jak chodziłem na Koronę to z wszystkich ekip przyjezdnych byli zdecydowanie najgłośniejsi.
Czas natomiast się na Legię wybrać, nie byłem od wielu lat tak więc trzeba wreszcie zawitać na Łazienkowskiej.
P.S. Tę ostatnią trybunę już skończyli czy jeszcze trwają prace? chyba w kwietniu ma być chyba gotowa , ale trzeba się spieszyć i już teraz rezerwować miejsca bo w klubie mówią że loże cieszą się olbrzymią popularnością i bardzo wiele firm kieruje zapytania i robi rezerwacje , mówili że już połowa lóż ma nabywców Z tego co się orientuję to trybuna z małym poślizgiem ma być oddana do użytku w marcu. A co do atmosfery jest zajebiście zwłaszcza na Żylecie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4207205 - 01/11/2010 18:58
[Re: Don Fifone]
|
The Famous McD
|
Z tego co się orientuję to trybuna z małym poślizgiem ma być oddana do użytku w marcu. A co do atmosfery jest zajebiście zwłaszcza na Żylecie.
Wg mnie jest kiepsko...kiepsko jak na nasz potencjał i możliwości!
|
Do góry
|
|
|
|
#4207469 - 01/11/2010 23:19
[Re: Rafik 25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
Czytam w necie,że kibice z Krakowa a dokładnie Wisły Kraków zniszczyli toalety w ich sektorze oraz podpalili budkę z jedzeniem.
Żenada Żenada jeszcze raz żenada. Z czym do Europy!? no przecież jesteśmy w europie, a co ty myślałeś że we Włoszech lub Holandii takie ekscesy się nie dzieją?
|
Do góry
|
|
|
|
#4207533 - 02/11/2010 01:06
[Re: 19marcin08]
|
The Famous McD
|
McDziarz, Kosa zazwyczaj gra na lewym skrzydle ale też dobrze czuje się w ataku - przeważnie gdy brakuje Miętowego. Osobiście jestem zachwycony talentem Koseckiego, myślę, że jeszcze sezon, dwa i mógłby grać pierwsze skrzypce w ekstraklasie.
Sam Kosecki jest wyraźnie zainteresowany zostaniem w Łodzi. Ponoć i do tego namawia go Romek.
Zobaczymy, czas pokaże, ale powiem krótko: takiego piłkarza w Łodzi jeszcze nie było. mimo słyszeć , szkoda jedynie że Kosa ma kiepskie warunki fizyczne , gdyby nie to pewnie dziś by grał już w ekstraklasie. A pamiętam jeszcze jak banda zawistnych i zazdrosnych frajerów pisała na legijnych forach że ojciec załatwił mu grę w Młodej Legii, że w ogóle nie powinien się nawet tam znaleźć bo nie ma talentu i jest wielu lepszych młodych chłopaków na mazowszu co powinni dostać szansę w Młodej Legii a nie słaby Kosecki... Wg mnie najlepiej dla niego będzie jakby został w ŁKSie ten sezon i kolejny w ekstraklasie. Dla jego rozwoju ważne żeby regularnie grał. Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#4207785 - 02/11/2010 03:55
[Re: Rafik 25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Czytam w necie,że kibice z Krakowa a dokładnie Wisły Kraków zniszczyli toalety w ich sektorze oraz podpalili budkę z jedzeniem.
Żenada Żenada jeszcze raz żenada. Z czym do Europy!? Nie wiem po co ktoś wymyśla takie farmazony, jedyny punkt z żarciem to był grill i picie podawane przez kratę która została na swoim miejscu a kible fakt trochę zasyfione ale na takie zniszczenia to wystarczy sprzątaczkę zatrudnić.
|
Do góry
|
|
|
|
#4208159 - 02/11/2010 15:17
[Re: royalflush]
|
The Famous McD
|
Nie wiem po co ktoś wymyśla takie farmazony, jedyny punkt z żarciem to był grill i picie podawane przez kratę która została na swoim miejscu a kible fakt trochę zasyfione ale na takie zniszczenia to wystarczy sprzątaczkę zatrudnić.
zaraz się okaże że tak w ogóle to żadnej dewastacji nie było , tylko ktoś deske obszczał i zarzygał kibel...;)
|
Do góry
|
|
|
|
#4208216 - 02/11/2010 16:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Nie wiem po co ktoś wymyśla takie farmazony, jedyny punkt z żarciem to był grill i picie podawane przez kratę która została na swoim miejscu a kible fakt trochę zasyfione ale na takie zniszczenia to wystarczy sprzątaczkę zatrudnić.
zaraz się okaże że tak w ogóle to żadnej dewastacji nie było , tylko ktoś deske obszczał i zarzygał kibel...;) "Z kolei kibice Wisły rzucali częściowo wypełnionymi butelkami półlitrowymi, zapalniczkami i małymi słoikami z solą. Zdemolowali całkowicie pięć punktów gastronomicznych, które chcieli później podpalić. Musiała interweniować straż pożarna. Z toalet wyrwali nawet grzejnik ze ściany oraz muszlę klozetową, którą rzucili piętro niżej." duza liczba wyjazdowa to ciezko zapanowac nad bydlem
|
Do góry
|
|
|
|
#4208414 - 02/11/2010 19:25
[Re: craax]
|
2 x Playoff Winner
Meldunek: 22/12/2004
|
zaraz się okaże że tak w ogóle to żadnej dewastacji nie było , tylko ktoś deske obszczał i zarzygał kibel...;) Jezeli cos cytujesz to podaj zrodlo "Z kolei kibice Wisły rzucali częściowo wypełnionymi butelkami półlitrowymi, zapalniczkami i małymi słoikami z solą. Zdemolowali całkowicie pięć punktów gastronomicznych, które chcieli później podpalić. Musiała interweniować straż pożarna. Z toalet wyrwali nawet grzejnik ze ściany oraz muszlę klozetową, którą rzucili piętro niżej." duza liczba wyjazdowa to ciezko zapanowac nad bydlem
|
Do góry
|
|
|
|
|
|