Może i wyglądają ciekawie ale te spotkania wyglądają mi bardziej na 1 rundę WSA Grand Prix niż na Premiere LEague.
A co do samej Prmier League to ja osobiście nie ruszam tego badziewia, to nie jest dla mnie prawdziwy snooker tylko jakaś bezsensowna gra na czas, kto szybszy...
Darko mi też zostało tylko Higgins i Hunter i właśnie o Huntera sie boje< gościu nie grał dość długo bez treningu walczył z chorobą i MU sie udało Hunter trzymaj sie
Darko mi też zostało tylko Higgins i Hunter i właśnie o Huntera sie boje< gościu nie grał dość długo bez treningu walczył z chorobą i MU sie udało Hunter trzymaj sie
Ja jeszcze dałem drugi kuponik:
Fu McCollouch Hold
@3,15
Lipi - Hunter nie zawodzi, jak narazie jest 2:0 dla niego i nie zapowiada sie aby przegrał.
na Roberta Milkinsa kurs 1.8 hmm wydaje mi sie że jak na taki mecz to kurs na niego wysoki dlatego biore go albo singla albo dorzuci sie Dohertego i doublet, Oglądałem niejednokrotnie Milkinsa i jego gra mi sie jak najbardziej podoba szczególnie gdy grał w tamtym roku z Ronim w MŚ był bardzooooo bliski ( o ile pamiętam prowadził 9-7 ) ale niestety klasa Roni pokazała co potrafi i win 10-9 ale to nie zmienia faktu że zagram Roberta
Quote: na Roberta Milkinsa kurs 1.8 hmm wydaje mi sie że jak na taki mecz to kurs na niego wysoki dlatego biore go albo singla albo dorzuci sie Dohertego i doublet, Oglądałem niejednokrotnie Milkinsa i jego gra mi sie jak najbardziej podoba szczególnie gdy grał w tamtym roku z Ronim w MŚ był bardzooooo bliski ( o ile pamiętam prowadził 9-7 ) ale niestety klasa Roni pokazała co potrafi i win 10-9 ale to nie zmienia faktu że zagram Roberta
Darko co Ty na to?
Pamiętam to spotkanie z Ronnim, miałem je na kuponie. Ja osobiście snooker ogladam raz na jakiś czas ale z moich obserwacji wynika że dopiero od last 32 zaczynają się ciężkie mecze i mam nadzieje że tym razem będzie podobnie. Mecz Milkinsa jutro, dorzuciłbym do tego Hendrego i masz AKO 2.
Jak narazie z dobrych nazwisk zawodzi McManus który jak narazie przegrywa 1-2 z Morganem. Dott też w plecy 1-3. A Hunter już 3-1
Ja dzisiaj wszystko lekko grałem. Od jutra zaczne coś analizować w tym sporcie bo teraz eliminacje i ciekawej oferty nie ma. Jak już mówiłem ja dzisiaj wszędzie 1 dałem. Na live z bbc widać że jak narazie czołowi zawodnicy wygrywają.
Czyli na jutro próbuje Milkins + Hendry (albo Doherty bo Hendrego mam na dzisiejszym kuponie)