#4193909 - 25/10/2010 12:24
Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
We wtorek / środę wybieram się do szpitala na badania. Problemy wewnętrzne. 2razy w życiu miałem gastroskopie - rurka przez usta do żołądka połykana (za 2razem ledwo przeszedłem, że aż krew z ust poszła, a byłem na ostre zapalenie żołądka i jakbym się nie zjawił bo wstępnie myślałem że dam radę w domu to bym raczej nie przeżył), a jak pomyśle że jeszcze będzie gorzej / gorsze badania mnie czekają to normalnie załamka  No ale mam takie objawy, że trzeba się zbadać, bo może nawet się skończyć na najgorszym i nie ma co czekać. Aż pomyślę, że 6raz w ciągu 2lat będę leżał w szpitalu to mnie chuj strzela. Normalnie ostatnie 2lata to najgorszy okres w życiu jak nie wypadki samochodowe które co prawda fartownie przeżyłem to zatrucia czy złamania (i to wszystko wydarzenia na które nie miałem właściwie wpływu), to jeszcze nerwice na dodatek dostane w końcu albo już mam. Jeszcze przez to może wszystko najgorszy okres w karierze obstawiania zaliczyłem od września i teraz gram sporadycznie za mniej. Nawał spraw mam do załatwienia ale się nie chcę. Oby wszystko w końcu na dobre wyszło.. Widocznie Bóg przestał Cię lubić...
|
Do góry
|
|
|
|
#4195567 - 26/10/2010 23:13
[Re: Skorpion BB]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
google, play, youtube to jedno wielkie gówno nastawione jedynie na nowych klientów.
|
Do góry
|
|
|
|
#4195893 - 27/10/2010 02:06
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;] Bilet na Kajmany w jedną stronę.
|
Do góry
|
|
|
|
#4196263 - 27/10/2010 04:14
[Re: lelu]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
w czym problem, aby zalozyc serwis o: chomikach, wezach, swinkach morskich... itp.
ale faktycznie LOOOL tyle doatcji dostal ten swiatkotow.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#4196625 - 27/10/2010 05:49
[Re: Ojro]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Ten szit : w 90 strzelają bramkę z ogórkami. Kupon w obiegu : BIRMINGHAM relegation 3mać kciuki w BIRMINGHAMIE tylko AV
|
Do góry
|
|
|
|
#4210769 - 03/11/2010 23:55
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
Tak bywa MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. stefan, co sie dzieje, bądź twardy nie mietki
|
Do góry
|
|
|
|
#4210810 - 04/11/2010 00:09
[Re: APOLLYON]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Tak bywa MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. Łatwo nie jest. Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.  Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum... Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4210847 - 04/11/2010 00:25
[Re: Jose]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Tak bywa MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. Łatwo nie jest. Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.  Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum... Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw. Czasami ciężko się pozbierać po rozstaniu z dziewczyną a co dopiero z żoną. Obyś szybko znalazł tę właściwą połówke 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|