#4172445 - 14/10/2010 16:29
Re: Linz, Osaka - 11.10-17.10
[Re: Goget]
|
old hand
Meldunek: 10/06/2005
|
Dzięki Bogu wracamy z cyklem do Europy bo nie przepadam za turniejami w Azji rzadko na nich zarabiam , sportowcy różnych dyscyplin też za wyjazdami w tamtą stronę nie przepadają ( skoczkowie , kierowcy ) no ale zastrzyk finansowy i popularyzacja dyscyplin robi swoje...dziś 2 typy grubo..
Kvitova - Goegres 1 .. Młoda Czeszka to taka strzelba , lubi mocno przyłożyć a ca najważniejsze często trafia..lubi szybkie naiwerchnie a w tym roku życiowy sukces czyli półfinał w Londynie...widziałem Ją w kacji kilka razy i na mnie zrobiła wrażenie , ostatnio gra dobrze w pokonamy polu min Penneta czy Kanepi ..Niemka też nieżle i chyba obecnie najlepiej z Niemek ale szans na pokonanie Kvitovej raczej nie ma , wydaje mi się ze Julia odczuwa już trudy cyklu , gra ostatnio naprawdę dużo i teraz może się to odbić na kondycji..h2h 0-0 ale jest jedna rzecz , która mnie jeszcze bardziej skłania do gry na Czeszke..Miejsce zawodów LINZ - tu Petra zawsze grała dobrze , mało tego w pokonamy polu takie nazwiska jak Petkovic , Navvaro czy Nasz Isia ..osiągany finał i licze , że dziś pewna wygrana będzie !!
Bammer - Daniliodu 1 ..
Pluje sobię , że nie pograłem za sporą stawkę na win Austriaczki z chaki we wtorek..pobrałem ugranie seta a tu było gładkie zwyciestwo w pięknym stylu..dziś na przeciw stanie sprawczyni największej sensacji czyli Daniliodu..jednak pokonanie tak grającej Cirstea nie jest wielką sprawą bo rumunka gra fatalnie i każde swoje podanie rozpoczyna od stanu 0-30 albo i gorzej..Bammer podbudowana zniszczeniem Chaki powinna i dziś dać rade Greczynce..pomimo niekorzystnego h2h
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4173532 - 15/10/2010 02:15
[Re: mirekinter]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Schnyder-Zakopalova typ:1 kurs:1.6 stawka:10/10 BetfairZakopalova to dla mnie zawodniczka, ktora najlepiej gra na ziemii. Nie ma ona predyspozycji do osiagania dobrych wynikow na szybkich nawierzchniach. Jej dzisiejszą przeciwniczką bedzie doswiadczona Szwajcarka, ktora na hali gra najlepiej. Mimo tego ze Paty jest chimeryczna to zdecydowalem sie na nia dzisiaj zagrac bardzo grubo. Schnyder jest dla mnie bardziej wszechstronna i ma wszystkie argumenty zeby w tych warunkach wygrac ten mecz.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4174828 - 16/10/2010 00:26
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Schnyder-Hantuchova typ:1 kurs:2,56 stawka:10/10 BetfairIde za ciosem i gram na Szwajcarke. Ogladalem wczoraj mecze obu Pań i duzo lepsze wrazenie zrobila na mnie Patty. Hantuchova miala wczoraj słabą rywalke a mimo tego robila wiele glupich bledow i duzo punktow oddala za darmo. Schnyder jest regularna i bardzo solidna i takie szanse bedzie bezlitosnie wykorzystywała. Nie ukrywam ze typ jest ryzykowny ale procz rzeczowych argumentow czuje ten mecz.... a raczej wygraną Patty Schnyder.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4176348 - 16/10/2010 20:19
[Re: Bullet]
|
member
Meldunek: 16/10/2010
|
Typ dnia: Schnyder - Petkovic
Dawno nie widziałem, aż tak dziwnych kursów wystawionych przez bukmacherów. Totalne nie porozumienie Schnyder jest zawodniczką przynajmniej o klasę lepszą, do tego jeszcze Petkovic w przeciętnej formie. W poprzedniej rundzie nie słychanie mądra i stabilna gra Schnyder z bardzo dobrze serwującą Hantuchovą. Natomiast Petkovic mnóstwo błędów aż 32 piłki przegrane przy własnym podaniu na 9 gemów serwisowych zwycięstwo zawdzięcza tylko słabej rywalce. Petkovic bez atutu jaki w meczu z Schnyder miała Hantuchova czyli serwisu nie ma najmniejszych szans na odniesienie zwycięstwa. Kurs 2.1 (Niestety bukmacherzy powoli rozumieją swój błąd i zanizają kursy na Patty) to czysta lokata 110% po prostu inny wynik nie jest możliwy jak zwycięstwo Patty.
Gorąco polecam ten typ: Schnyder win
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|