ja myslalem o Tipsarevicu ale jak zobacyzlem,ze jest faworytem spotkania to odpuscilem bo on w najmniej oczekiwanym momencie lubi zrobic walka
z Rodem gral chyba najlepszy mecz w tym roku, wszystko mu siedzialo i sporo asow tez sadzil,tradycyjnie duzo biegal i w podskokach uderzal te pilki ( niektore wchodzily w kort jak rakiety )
za to Monfils zupelnie mnie nie przekonuje ale ja goscia nie pojmuje i na hardzie nigdy mi sie jego gra nie podoba, nie moge go rozgryzc
Dzień dobry!

Dobra analiza Tipsa zaniżony i nie warto już go grać.
Dzisiejsza porcja value betów ode mnie:
Soda - De Bakker 1,19-1,2? Strasznie zaniżone, moim zdaniem powinno być 1,25-1,26.
Montanes dogiem? 2,26? Jak najbardziej do wzięcia, kursy powinny być rozłożone 50-50. Kei owszem pokonał Cilicia, który ostatniego seta grał z kontuzją,a i tak miał z nim problemy. Do tego dzisiaj Montanes będzie trzymał piłkę w korcie,a Japończyk regularnością nie grzeszy.
Peng - Petkovic. Jeżeli Peng zagra to co z Agą powinna wygrać z ciągle łamiącą się Petkovic. Tylko czy zagra na takim poziomie?
Mimo wszystko kursy powyżej >2,5 uważam za duże value.
Gasquet pewnie wygra, gra bardzo dobrze, ale 1,41 to mało. Jeżeli Kevin będzie pierwszy serwował powinno dać się złapać 1,47.
Teraz deser:
Fish - Clement. Widziałem obu Panów w turnieju i kompletnie nie rozumiem kursów. Mardy słabiej niż w poprzednich turniejach. Natomiast Francuz jak zwykle na poziomie. Fakt,że bardzo mi się podoba tenis Clement, ale to nie zmienia faktu,że 1,14-1,15 na Fisha to zdecydowanie za mało.
Gasquet