#4062363 - 14/08/201005:12Re: Film, TV, seriale [25]
[Re: Piecia]
cassapian
Viva Las Vegas!
Meldunek: 16/12/2009
Originally Posted By: Piecia
Wspomniany film jest super i jak ktoś go nie oglądał to też gorąco polecam bo musi go obejrzeć
Wczoraj obejrzałem film Różyczka, ten film jest wart zainteresowania i trzeba koniecznie obejrzeć, pewnie pamiętacie soundtrack z tego filmu, który został wykorzystany w czasie katastrofy Smoleńskiej... gorąco polecam wszystkim
już widzę po zwiastunie, że "aktorka" Boczarska jak zwykle pokazuje w tym filmie du.pę bo nic innego chyba nie potrafi, ale film pewnie obejrzę
#4062377 - 14/08/201005:18Re: Film, TV, seriale [25]
[Re: cassapian]
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Originally Posted By: cassapian
Originally Posted By: Piecia
Wspomniany film jest super i jak ktoś go nie oglądał to też gorąco polecam bo musi go obejrzeć
Wczoraj obejrzałem film Różyczka, ten film jest wart zainteresowania i trzeba koniecznie obejrzeć, pewnie pamiętacie soundtrack z tego filmu, który został wykorzystany w czasie katastrofy Smoleńskiej... gorąco polecam wszystkim
już widzę po zwiastunie, że "aktorka" Boczarska jak zwykle pokazuje w tym filmie du.pę bo nic innego chyba nie potrafi, ale film pewnie obejrzę
Już wolę oglądać dupę Boczarskiej, niż dupę Więckiewicza albo Seweryna
#4063143 - 14/08/201018:46Re: Film, TV, seriale [25]
[Re: [T]-error]
lucart
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
pytanie. Używa ktoś czegoś podobnego do Rapidshare? Mam premium ale wQrwia mnie ze od pewnego czasu wszystkie linki są usuwane jest jakiś inny Sharing(coś tam) albo megaupload który tego jeszcze nie robi? Ludzie też chyba sie wyjebali na RSa i coraz mniej linków z RSa
#4063255 - 14/08/201019:39Re: Film, TV, seriale [25]
[Re: lucart]
kadus
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
Originally Posted By: lucart
pytanie. Używa ktoś czegoś podobnego do Rapidshare? Mam premium ale wQrwia mnie ze od pewnego czasu wszystkie linki są usuwane jest jakiś inny Sharing(coś tam) albo megaupload który tego jeszcze nie robi? Ludzie też chyba sie wyjebali na RSa i coraz mniej linków z RSa
Ja używam, polecam forum peb.pl - do każdego filmu masz inne mirrory. Netload/hotfile/fileserve/turbobit/sharingmatrix. Kolejność od najszybszego do najwolniejszego - przynajmniej u mnie. Rapid spadł na dno - nie polecam.
Z tego co wiem to nie trzeba zaproszeń ani nic. Żeby się utrzymać na stronie musisz mieć ratio 1.0. Nie musisz seedować torrenta np. przez tam 48 godz jak jest na innych serwerach. Za kazda godzine seedowanie dostajesz punkty które właśnie wymieniasz na upload. Wszystkie duże paczki są jako freelech. Krótko mówiąc nie ma bata byś miał ratio na poziomie 1.0. Jeśli chodzi o ściąganie to mi cały czas leci moim maxem
www.darkwarez.pl - tam sie pojawia wszystko najpierw a potem dzieci neo przerzucaja na peba i inne fora.
Jak nie ma rapida do danego filmu czy serialu to na pewno bedzie z hotfile. I z tych ssij.
Reżyseria: Drew Barrymore Obsada: Ellen Page, Marcia Gay Harden, Juliette Lewis, Drew Barrymore Produkcja: USA
Po opisie spodziewałem się kolejnej strasznie głupiutkiej amerykańskiej komedyjki, ale na szczęście nie było tak źle. Mamy więc ucieczkę nastolatki za własnymi pragnieniami, wbrew woli apodyktycznej matki, która narzuca córce wszystko to, co jej się w życiu nie udało. Gdzieś po drodze miłość, przyjaźń wystawiona na próbę i moralniak.
Na szczęście nie było to tak sztampowe i banalne jak to zwykle bywa, dlatego da się obejrzeć. No i końcówka lepsza niż się spodziewałem.
Aktorsko też daje radę. Niezła rola Ellen Page, która jako jedyna z całego występującego tam towarzystwa ma szansę grywać w lepszych filmach. Co też - mam nadzieję - po Incepcji nastąpi. Jeszcze słówko o Juliette Lewis. Aktorce przeciętnej i tak charakterystycznej, że z własnej szufladki już nigdy się nie wyrwie. Zawsze jak widzę ją w kolejnym filmie to jestem pełen podziwu dla Lasse Halmstroma. Za to, że kiedyś dał jej zupełnie inną rolę i tak ją poprowadził, że jej nie zmarnowała.
Można obejrzeć. Mimo, że sport tam przedstawiony jest głupiutki i chyba raczej dość kiepsko pokazany.
no masz racje, na to nie zwrocilem uwagi. Ale i tak to kradziez wzgledem prawa z powodu jednoczesnego udostepniania, wzgledem samego siebie jest to kradziesz taka sama jak z serwerow typu radipdshare wiec jak ktos nie musi sie martwic o wjazd panow w mundurkach to torrent jest najlepszym rozwiazaniem
#4072033 - 19/08/201016:55Re: Film, TV, seriale [25]
[Re: Radek Stepanek]
dAnTeCh
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
Jest to drugi film, na który czekam z niecierpliwością by go oglądnąć w tym roku(pierwszym była "Incepcja" Nolana). "Black Swan" ma być filmem otwarcia w Venecji, mam nadzieje że szybko po tym trafi do kin