Nie mam nerwów do tej firmy. Próbuje już kilka tygodni otworzyć konto. Najpierw były złe skany, potem potrzebne były jeszcze inne skany, ciągle coś się nie podobało. Nie wkurzałbym się o to, bo zdarzają się i takie sytuacje, tylko że na ich odpowiedź czekałem czasem nawet 2 tygodnie! Dzisiaj w końcu zweryfikowali wszystkie dokumenty, jednak wciąż potrzebują rozmowy przez telefon. Cóż - wielokrotnie prosiłem o telefon zwrotny, który niby wykonują max w ciągu godziny

. Nic to pomyślałem, że może konto częściowo choć już działa - spróbowałem się więc zalogować, niestety wyskoczył komunikat, że konto jest tymczasowo zamknięte ze względu na zbyt dużą liczbę prób mylnego logowania. I teraz nie wiem, czy to jakiś błąd ich systemu, czy faktycznie zamknęli teraz z takiego powodu, bo w ostatnich tygodniach próbowałem się parę razy logować w nadziei że może zweryfikowali już ale nie poinformowali mailem. Dzwonie do nich, niestety mój account ID nie jest rozpoznawany przez ich system... Pozostaje napisanie kolejnego maila... Na odpowiedź znów pewnie poczekam z tydzień. Nigdy jeszcze nigdzie nie miałem aż takich problemów mimo przygód z wieloma bukami, a tu już 2 miesiące walczę by w ogóle UŻYĆ konta.