#3981017 - 03/07/2010 08:21
Re: Co mnie wkurza? [35]
[Re: Sebastijan]
|
member
Meldunek: 07/04/2009
|
ze nie oglądnąłem i nie oglądne GHANA_URUGWAJ ze teraz leci retransmisja meczu brazylia-Holandia a nie GHANA-URUGWAJ że zaczynają się najlepsze mecze na Mundialu, a ja musze zapierdalać w praCY i jedyne co mi zostalo - sledzic wyniki livescore na komórce...
uhhh... najprzydatniejszy temat na forum ;]
koniec narzekania, bierz sie do zycia...
final jest w niedziele to przynajmniej sobie obejrzysz:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3981019 - 03/07/2010 08:52
[Re: Sebastijan]
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
SUAREZ, chyba on w siatkówkę gra.... FIFA powinna dać mu za to bana ;D ty tak na poważnie ? odruchowo sam byś tak zrobił, a historia tak się potoczyła, że dzięki niemu awansowali..
|
Do góry
|
|
|
|
#3981063 - 03/07/2010 16:53
[Re: sh11]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
SUAREZ, chyba on w siatkówkę gra.... FIFA powinna dać mu za to bana ;D ty tak na poważnie ? odruchowo sam byś tak zrobił, a historia tak się potoczyła, że dzięki niemu awansowali.. Dzięki swojej postawie będą chłopaka na rękach nosić po powrocie do kraju 
|
Do góry
|
|
|
|
#3983408 - 05/07/2010 03:40
[Re: labintatlo]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
ze nie oglądnąłem i nie oglądne GHANA_URUGWAJ ze teraz leci retransmisja meczu brazylia-Holandia a nie GHANA-URUGWAJ że zaczynają się najlepsze mecze na Mundialu, a ja musze zapierdalać w praCY i jedyne co mi zostalo - sledzic wyniki livescore na komórce...
uhhh... najprzydatniejszy temat na forum ;]
koniec narzekania, bierz sie do zycia...
final jest w niedziele to przynajmniej sobie obejrzysz:) Mam to samo, a z myśl od południa że jutro do pracy to aż krew mnie zalewa. A już we wtorek miałem uciekać, ale oni w końcu mi umowe o pracę dali więc muszę się chociaż miesiąc jeszcze pomęczyć. Ale tak mnie ch### strzela, że już mi się totalnie nie chce. Ale muszę żyć z myślą, że jeszcze będzie czas by odpoczywać i trzeba walczyć jeszcze troszeczkę. A jak już zacznę odpoczywać to już z 2mc minimum, ale znając życie to może z rok, więc się pomęczę jak to wytrwam, bo już za dużo wytrwałem by coś roztrwonić co planuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#3987770 - 07/07/2010 06:53
[Re: lucart]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Ojro nie myśl o tym ze chcesz tu pracować tylko miej wyjebane. Ja posłałem 3cv ostanio i teraz załuje ze jakiekolwiek wysłałem. Bylem właśnie na rozmowie i kobieta zadała mi pytanie "dlaczego chce pan pracować w naszej firmie.." a ja jej ze to źle zadane pytanie bo jak moge wiedzieć dlaczego skoro nie wiem na czym polega praca na tym stanowisku a jak mi już pani odpowie na moje pytanie wtedy bede mogł zdecydować. OMG Oni myśla ze są nie wiadomo kim -Dlaczego chce pan pracować w naszej firmie? -Bo jestem bezrobotny i nie mam pracy. -I to jest jedynym powodem dlaczego chce pan u nas pracować? -Nie drugim powodem jest jeszcze to że oprócz pracy nie mam pieniędzy. -A ile chciałby pan u nas zarabiać? -Żeby żyć czy przeżyć? I masz robotę jak w banku ;p
|
Do góry
|
|
|
|
#3987798 - 07/07/2010 07:52
[Re: zostać modem_MLS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Jak wrócę do Gdańska to chyba będę na lewo i prawo wysyłał swoje CV tylko po to aby chodzić na te rozmowy kwalifikacyjne, będą niezłe jaja, a potem napisze o tym książkę :-) Świetny pomysł, też się noszę z podobnym zamiarem  Napisania książki czy znalezienia sobie pracy ? -Dlaczego chce pan pracować w naszej firmie? -Bo jestem bezrobotny i nie mam pracy. -I to jest jedynym powodem dlaczego chce pan u nas pracować? -Nie drugim powodem jest jeszcze to że oprócz pracy nie mam pieniędzy. -A ile chciałby pan u nas zarabiać? -Żeby żyć czy przeżyć? Mocne, coraz poważniej myślę o tej książce :-)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|