#398221 - 19/10/2005 10:21
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Quote:
a tak swoja droga jak to sie stalo ze z tak mala iloscia postow ktos zrobil cie modem jak na moj gust sprawa dziwna!!! i niestety w tej roli jestes kiepski choldujesz zasadzie "dajcie mi wladze a ja wam pokaze"!!!!
A skąd wiesz odkąd Llama jest na tym forum? Sądzisz że wcześniej nie mógł się udzielać i zaglądać na forum? 
Może warto przenieść ten temat do Forum Dyskusyjne.
Bzyku 
|
Do góry
|
|
|
|
#398224 - 19/10/2005 11:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
gremlin, ale spojrz na innych, tysiace postow w Quasi Czat, typu 'gogo' jaki to jest wklad w to forum? Niekotrzy moga tylko tam sie wykazac, bo nic konstruktywnego nie sa w stanie napisac w normalnym dziale.
sprawa jest prosta -nie wiem czy technicznie tez nie zaliczac postow z tych dzialow i po sprawie 
|
Do góry
|
|
|
|
#398227 - 19/10/2005 11:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Nie widzę takie zapisu w regulaminie PP, a wydaje mi się, że byłby sensowny. Mianowicie ostrzegałbym/banował userów, którzy świadomie/nagminnie/złośliwie wprowadzają w błąd pozostałych użytkowników poprzez kłamliwe podsumowania swoich wyników. Jeśli wchodzę do czyjegoś rozbudowanego wątku to rzucam okiem na podsumowanie. Bywa, że wynika z niego, iż autor ma rewelacyjne zyski, choć po podliczeniu okazuje się, że nie jest to prawda. Idiotyczne by było, żebym sprawdzał wstecz każdy typ, dlatego też jeśli komuś się udowodni, iż nagina fakty ku własnej chwale to powinien być wrzucany na czarną listę. Według mnie. Do napisania tego skłoniło mnie podsumowanie jakie zrobił sobie użytkownik hewlett, z którego wynika, że wyszedł na duży plus, podczas gdy, na podstawie jego typów, jasno wynika, że jest na sporym minusie. NIgdy bym nie wpadł na pomysł korzystania z typów hewlett'a, ale...
Hm?
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#398228 - 19/10/2005 11:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
Do Moderatorów.
Czy istnieje możliwośc wprowadzenia do regulaminu punktu aby karać ostrzeżeniami za wprowadzanie użytkowników w błąd? Jeśli by taki punkt regulaminu powstał to ułatwiłoby to walkę z pewnymi użytkownikami, którzy np podając swoje kosmiczne typy są - 2500 j a w podsumowaniu piszą, że są ponad 2000 j do przodu.
no to się 3 minuty spóźniłem z pomysłem, w każdym razie gorąco popieram...
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#398229 - 19/10/2005 11:20
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Niepotrzebnie drazycie temat Llamy, jest modem, koniec i kropka. Jesli komus sie nie podoba jakis moderator proponuje napisac do Conrada, sprobowac zlozyc kilka rozsadnych zdan swojej oceny danej sytuacji, a admin rozpatrzy calosc. Byly przeciez przypadki ze mod zostal pozbawiony funkcji za konkretne negatywne zachowanie, a tu co najwyzej mozecie dalej "bic piane" i nic z tego nie bedzie. Co do Llamy nie daje Wam szans, nie ma najmniejszych podstaw aby mozna nawet myslec o pozbawieniu go sprawowanej funkcji  Osobiscie wolalbym zebyscie tu zamieszczali swoje ciekawe pomysly i sugestie co do ewentualnych zmian, jesli gdzies wkradnie sie blad tez warto dac o tym znac, pomylic sie moze kazdy, a kulturalnie zwrocic uwage o tym fakcie to juz duza sztuka, a co do skarg na moderatorow to naprawde polecam pisanie bezposrednio do admina, najpewniejszy i najskuteczniejszy sposob, i tylko mi nie piszcie ze nie mozna sie doczekac na odpowiedz, owszem byl okres ze byl mniej dostepny ale teraz podczas zmian mysle ze nie bedzie wiekszych problemow z kontaktem  wiecej luzu i zrozumienia Panowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#398233 - 19/10/2005 13:24
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#398234 - 19/10/2005 13:34
|
member
Meldunek: 10/10/2005
|
Quote:
Czy któryś z moderatorów mógłby sprawdzić czy użytkownicy hewlett i hokus pokus piszą z tego samego IP. Jesli tak to proponowałbym zbanowanie obydwu kont.
niestety homlsie wnioskuję ze nie masz co robić-daj prosze prowadzic każdemu swój temat i skup się prosze na swoich typach-pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#398235 - 19/10/2005 13:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Quote:
Czy któryś z moderatorów mógłby sprawdzić czy użytkownicy hewlett i hokus pokus piszą z tego samego IP. Jesli tak to proponowałbym zbanowanie obydwu kont.
niestety homlsie wnioskuję ze nie masz co robić-daj prosze prowadzic każdemu swój temat i skup się prosze na swoich typach-pozdrawiam
Nie gorączkuj się - jeśli hewlett i hokus pokus nigdy nie pisali z tego samego IP to nie masz się co bać. Jeśli natomiast pisali to będzie ban na obydwa konta i wstyd dla autora, że sam siebie dowartościowywał pisząc z jednego konta jakie to super typy daje na 2 koncie.
|
Do góry
|
|
|
|
#398236 - 19/10/2005 14:12
|
member
Meldunek: 10/10/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nie gorączkuj się - jeśli hewlett i hokus pokus nigdy nie pisali z tego samego IP to nie masz się co bać. Jeśli natomiast pisali to będzie ban na obydwa konta i wstyd dla autora, że sam siebie dowartościowywał pisząc z jednego konta jakie to super typy daje na 2 koncie.
KIDD z całym szacunkiem ale jesli chcesz mi cos powiedziec pisz na PM i nie zasmiecaj forum-pozdrawiam
Ps. za złe omyłkowe rozliczenie typów przepraszałem już
|
Do góry
|
|
|
|
#398238 - 20/10/2005 09:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Kolego gremlinie... Llama zyje sporo dluzej od kazdego z nas... Udzielal sie juz w czasach starozytnego Rzymu i mial nawet niezla pozycje od 37 roku po Chrystusie.. tylko 4 lata niestety  ale zly byl jak cholera  Potem zawalczyl z Krzyzakami i nawet Mu wyszlo... I na pare wiekow udal sie w koncu do Rotterdamu gdzie myslal, myslal zdecydowanie za duzo i doznal niestety spotkania III stopnia z kosmitami... ktorzy zamienili go w Llame... Ale jako Llama jest super... Mnie sie podobuje  Pozdrawiam wszystkich "reformatorów" a najmocniej chyba "psa wojny wg Experto" bez urazy  Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#398239 - 20/10/2005 09:20
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Kolego gremlinie... Llama zyje sporo dluzej od kazdego z nas... Udzielal sie juz w czasach starozytnego Rzymu i mial nawet niezla pozycje od 37 roku po Chrystusie.. tylko 4 lata niestety ale zly byl jak cholera Potem zawalczyl z Krzyzakami i nawet Mu wyszlo... I na pare wiekow udal sie w koncu do Rotterdamu gdzie myslal, myslal zdecydowanie za duzo i doznal niestety spotkania III stopnia z kosmitami... ktorzy zamienili go w Llame... Ale jako Llama jest super...
Mnie sie podobuje 
Pozdrawiam wszystkich "reformatorów" a najmocniej chyba "psa wojny wg Experto" bez urazy 
Dominik
Wiesz co!!! Ty juz lepiej dzis nie pij!!!! nie rozumie dlaczego ten debilny tekst podpinasz pod moja osobe wylej sobie kubel zimnej wody na glowe a potem wroc i moze cos napiszesz sensownego!!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398240 - 20/10/2005 09:24
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
i tak zastanawiam sie czy aby przypadkowo racja nie lezy po stronie Llamy???!!!!
a jak juz potrafisz czytac to czytaj uwaznie!!!! nie wybiorczo!!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|