Nie rozumiesz nie oto mi chodzi.
Ktos kto mowi ze Gollob to ciota. Mowi tak o czlowieku ktory w zyciu przeprowadzil wiecej ryzykownych akcji niz duma Smigla zjadala chleba nie ma zadnego pojecia o tym sporcie.
Nazywajac Golloba ciota przy kontrascie Hampela ktory w claym swoim zyciu nigdy nie przeprowadzil zadnego ulanskiego ataku z czwartej pozycji na pierwszej jest totalna hipokryzja.To mialem na mysli. Tak wiem sszkoda klawiatury ale musialem. Ten ostatni raz

Sałata power

Ty jeszcze malo rozumiesz

i malo wiesz o zyciu.. Oprocz umiejetnosci sporotwych w ktorych Hampel w tym sezonie w zadnym stopniu nie ustepuje Gollobowi.. To Tomek jest osoba ograniczona, zadufana w sobie i przekonana o swojej znakomitosci a Hampel pomimo tego jak jezdzi jest skromnym kolesiem, ktory zamiast gadac woli jezdzic i ktory jak mu nie idzie nie zwala winy na wszytskich innych na sprzet albo wymysla ze jest chory tak jak to bylo w ost gp patrz Gollob

i to tyle w temacie.. zreszta to Ty zaczales temat uzywajac slow ciota.. ja tylko stwierdzilem ze blizej do cioty Gollobowi.. to na tyle..