Goldstein - Kuerten 1 @1.45
Typ bardziej przeciw Gusavo niz na amerykanca. Co prawda zawsze staram sie unikac takich typow, jednak tym razem sie skusilem. Publicznosc ktora goroca bedzie reagowala na kazde dobre zagrania goldiego powinna mu oddac skrzydel. Jezeli "MISZCZ" sie dzisiaj nie obudzi to przewiduję izzzi.
Monfils - Djokovic 1 @1.45
Mój ulubieniec

Fajter, zdolny. Jedyna wada ktora mozbna mu zarzucic jest zbyt male doswiadczenie, jednak w tym pojednku owo doswiadczenie o dziwo bedzie po stronie monfilsa. Obaj mlodzi, monfils chyba jednak bardziej ograny.
Duze mam przekonanie do tego typu. Jestem entujzastą francuskiej szkoly tenisa.

Gonzo - Moodie 1 @1.30
Moodie ostatnio gladko dostal na hardzie od Ferrera. Gonzo jaki jest- kazdy widzi

Dobry serwis ... a potem to juz wali na oślep z calej sily. Waleczny to on jest ... jezeli bedzie mu siedzialo... to nie widze innego roziwazania niz szybka 3setówka. Dla Moodiego zostanie debel ...

Henman - Vardesco 2 @2.05
Tim jakos mnie wogole nie przekonuje. Podobnie jak wyzej ... typ przeciwko brytyjczykowi niz na Vadresco. Raczej sie w 3 setach nie skonczy. 4 badz 5 setów ze wskazaniem na Vadresco.
Volandri F. v Lopez F. 1 @5.00
Nie lubie Lopeza i czesto gram przeciwko niemu. Jeszcze w niedziele gral final z Blakiem. Pewnie czuje jeszcze ten turniej w kosciach. Pewnei zaraz ktos napisze ze mam 21 wiek i odnowa biologiczna poszla ostatnio strasznei do przodu ..

Jezeli Lopez bedzie mial dzien to gladkie 3-0.. ale jezeli nie to bedzie sie musial mocno napracowac. Jezeli przegralby 1 seta to jego slaba psychika moze nie wytrzymac i Volandri zagra w 2 rundzie.
Serra F. v Koubek S. 2 @1.55
Koubek ostatnio solidnie sie prezentowal. Ogral nawet Monfilsa co zrobilo na mnie spore wrazenie. Dobry serwis. Serra zaslynal tym ze pokonal kangura kiedy ten mial sracz...
Oprócz tego Ginepri, Kiefer, Clement,