#392048 - 24/08/2005 20:08
ŻYĆ Z BUKÓW
|
stranger
Meldunek: 24/08/2005
|
Witam wszystkich, chciałbym dodać, że nie będę się udzielał na tym forum (choćby z braku wolnego czasu), jednak dlaczego postanowiłem wrzucić ten temat. Najpierw coś o sobie. Jestem dość poważnym facetem tzn po 30-stce, żonaty, dzieciaty itp. Gram u buków od ok. 8 lat (teraz tylko u naziemnych) Przez te wszystkie lata czynnie brałem udział np w takich forach itp. Grałem solo, systemy stawki też różne, jednak przez ten czas zawsze robiłem "notatki". Doszedłem do wniosku, że nigdy nie ma tzw pewniaków, a jedyne co się liczy to STATYSTYKA (nie będę wam opisywał tego, bo nie jest to temat na prace dyplomowe). Mam pracę zawodową ale wykonuję ją ponieważ nie wysiedziałbym w domu całymi dniami. Natomiast odkąd zącząłem polegać na STATYSTYCE kupiłem auto (fakt rocznik 1999) oraz zamieniłem mieszkanie na domek jednorodzinny (fakt nie nowy). Dlaczego to piszę otóż ja osobiście bedąc kiedyś za granicą poznałem pewnego gościa (tubylca), który grał tam w zakładach i przedstawił mi swoje przemyślenia, które po analizie moich notatek zaczęły sie potwierdzać. Teraz chciałbym się tym podzielić Bardzo proszę o nie wypisywanie idiotycznych komentarzy, a osoby, które są zainteresowane szczegółami proszę kontakt na adres abunio@gazeta.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#392051 - 24/08/2005 20:35
Re: ŻYĆ Z BUKÓW
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Ustabilizowana sytuacja rodzina, praca z nudow, a w wolnych chwilach nokaut bukow. Nie chce mnie sie wysylac Ci maila, moze tutaj odpowiesz, z checia bym kupil od Ciebie te super picki, ile za typ? PS. Najlepsze sa te opisy, ale chyba sciagales od Eugeniusza, nieladnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#392052 - 24/08/2005 21:01
|
veteran
Meldunek: 26/12/2003
|
Quote:
. Natomiast odkąd zącząłem polegać na STATYSTYCE kupiłem ....
No jasne ,ze tak nawet na najbardziej absurdalną rzecz znajdziesz frajerów -na ty forum również .
STATYSTYKA Ci to gwarantuje . 
|
Do góry
|
|
|
|
#392053 - 24/08/2005 21:36
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
Teraz chciałbym się tym podzielić abunio@gazeta.pl
Czym podzielić ?! Tym, że każdy początkujący gracz zaczyna od tabelek (dalece zwana statystyka czytając Twojego pustego posta).
Chcesz sie podzielić, dziel się. Czekasz na aprobate, może na pozwolenie ?! Kolejny idiota zbierajacy e-maile. Jeślibyś miał cokolwiek zachęcającego do powiedzenia bys to zrobił, po 8-latach doświadczenia potrafiłbys zachęcić czymkolwiek, rzuciłbys cos oryginalnego, krzycącego o kontakt, a ty jak "zielonka" spod sklepu prosisz o emaile. Najpierw idioci spamują na prywatne skrzynki, teraz inni ida dalej piszą głupawe posty na "żywca".
|
Do góry
|
|
|
|
#392056 - 24/08/2005 21:50
|
old hand
Meldunek: 08/12/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#392057 - 24/08/2005 22:09
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
mozna placic smsem?
mozna, na numer 7654 wpisz: FRAJER
|
Do góry
|
|
|
|
#392059 - 24/08/2005 22:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/01/2005
|
Jezu Tubylca poznał  moze specjalista od ustawek.....gdzie to bylo w afryce, pewnie stawialiscie bydlo tylko po kursie 1.1 co dostawales jak wygrales ? postawiles krowe a dostales zadek  masakra
|
Do góry
|
|
|
|
#392060 - 24/08/2005 22:43
|
member
Meldunek: 23/06/2005
|
1. przejscie z bukow internetowych na naziemnych to cofanie sie w rozwoju, lub fiskusofilia  a juz na pewno nie gra za duze stawki... Jakos trudno mi sobie wyobrazic kogos, kto dorobil sie domku i samochodu na bukmacherce stojacego w jednej kolejce do okienka, za chlopcami z kuponami po 2 zl/pociag 2. ktos, kto dorobil sie za bukmacherce domku i samochodu NIGDY!!!!!! nie zdradzi swojego systemu, nawet za kilkaset zlotych od lepka. Nie ma takiej mozliwosci!!! Jezeli masz system, ktorym zrobiles z np. tysiaca zlotych - sto tysiecy zlotych, to czemu nie zrobisz z stu tysiecy - dziesieciu milionow i olejesz wszystko??? A ty chcesz sie podzielic tym sukcesem z innymi??? Nie wierze w Matke Terese w bukmacherce... i uczulam innych. 3. Zagraniczny "tubylec" podzielil sie uwagami, ktore daly ci sukces w zakladach? Heh od razu przypomniala mi sie historia, jak kiedys grajac jeszcze u bukow naziemnych spotkalem "tubylca", ktory pochwalil mi sie, ze on zawsze wyciaga conajmniej 4 tys miesiecznie z zakladow. Po 3 latach zauwazylem go w Tesco ukladajacego towary na polkach. Pewnie dlatego, ze... nie moglby w domu usiedziec 
|
Do góry
|
|
|
|
#392063 - 25/08/2005 06:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
3. Zagraniczny "tubylec" podzielil sie uwagami, ktore daly ci sukces w zakladach? Heh od razu przypomniala mi sie historia, jak kiedys grajac jeszcze u bukow naziemnych spotkalem "tubylca", ktory pochwalil mi sie, ze on zawsze wyciaga conajmniej 4 tys miesiecznie z zakladow. Po 3 latach zauwazylem go w Tesco ukladajacego towary na polkach. Pewnie dlatego, ze... nie moglby w domu usiedziec
Dobre !!! ROTFL - wrzuc to do tematu smieszne bo tu nie kazdy zajrzy.
A tak poza tym to bucki sa po to, zeby dostarczac rozrywki, emocji przy ogladaniu meczow itp. i troche za to trzeba zaplacic a nie myslec o tym ze gra to ma byc sposob na zarobienie pieniedzy.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
|
|