Witam wszystkich typerow tenisa.
Nowe Niebo daje nam 8 meczykow no to jadym
Andreev Igor - Kohlschreiber Phillipp - 1
Powornujac obu zawodnikow na nawierzchni hard obaj nie zachwycaja jednak po wynikach z poczatku roku mozna wysnuc wniosek, ze Filip ma nieco wiekszy potencjal.
Andreev mimo "wygranej" nad Rochusem nadal nie przekonuje na powierzchni hard. Wygladalo to na meke wygrana troche szczesliwie w tiebreakach. Kohlschreiber natomiast na razie prezentuje sie wysmienicie. Gladkie wygrane z Ryba i Melzerem nie moga pozostac bez echa. Kurs na Filipa gdzieniegdzie 3-krotnie wyzszy wyglada bardzo zachecajaco. Przewiduje wiec awans Igora.
Lopez Feliciano -
Spadea Vincent - 2
Ciezki mecz do analizy, bo nie mozna tak naprawde dokladnie ocenic sily gry Amerykanina. Dosc gladka wygrana z Seppim moze wskazywac na powrot do formy, ale mysle ze na razie nie moze sie rownac z sila gry Lopeza. Lopez jest mimo wszystko zdecydowanym faworytem, a kurs nawet nawet. Amerykanie przewaznie musza kogos miec w turnieju, a wedlug mnie Blake odpadnie. Skusze sie wiec na doga.
Chela Juan Ignacio - Santoro Fabrice - 1
Chyba najgorszy do obstawiania mecz. Strasznie nie lubie analizowac Santoro. Ciezko wyczuc o co chodzi z tym mastachem. Chela gladko wygral z Davydenko, ale Santoro rozpierdzieli Mathieu. Wedlug mnie jednak kursy na Chele w miare niskie, wiec powinien wejsc, ale nie rusze tego.
Verdasco Fernando -
Gonzalez Fernando - 2
Gonzalez jeden z najlepszych forhandow na swiecie ostatnio nie przekonuje. Na tle Verdasco, ktory odprawil juz z kwitkiem solidnych dosc tenisistow Hernycha i Soderlinga bez straty seta, wcale nie wyglada na zdecydowanego faworyta. Gonzo wczoraj "wymeczyl" 3-setowke z Gimelstobem, co wedlug mnie bylo celowym zagraniem bukow. Eliminacja typow Gonzo 2-0 i nie ujawnianie formy Gonza moze byc im jak najbardziej na reke. Przy okazji kibice amerykanscy skorzystali. Dlatego dzisiaj typuje na Fernando. Bardzo prawdopodobne 2-0 w setach.
Robredo Tommy -
Koubek Stefan - 2
Stefan ciagle w natarciu. Wczoraj lyknal nerwosol po pierwszym secie, wyjadl wszystkie banany z lodowki na korcie i dzieki temu wygral. Zawodnikow nie ma co porownywac. Stefan jest o dwie klasy lepszy

Ok zarty na bok. Robredo z graczem pokroju Stefana jeszcze w tym roku na hardzie nie przegral. Mozliwosci i potencjal ma w porownaniu ze Stefanem przygniatajace. Stefan toczyl wczoraj ciezki 3-setowy pojedynek. Tommy mial dzien przerwy i wszystko wskazuje na niego. Tak zwany "pewniak". Podsumowujac na Stefana w tym meczu postawi tylko wariat i to ja nim bede

Ale smallbet.
Hanescu Victor -
Massu Nicolas - 2
Massu na hardzie w tym roku nie zaprezentowal naprawde NIC i podobnie jak Gonzalez czarowal wczoraj wszystkich jakiej to on ostanio nie ma formy meczac sie niemilosiernie z .... Andy Ramem

. Hanescu ogral Horne i wczoraj gladko Minara, a Rusedski przed nim uciekl, wiec wyglada, ze jest w formie. Kurs na Rumuna wysoki zachecajaca 1-ka. No to gram doga. Gogo Nicolas

Srichaphan Paradorn -
Ferrer David - 2
Taj ma potencjal hardowy nie duzo mniejszy od Roddicka, ale jakze inna kariera. Ma jednak wyrobione nazwisko i jest tutaj mimo "formy" Ferrera zdecydowanym faworytem. Kursy wedlug mnie na maksa zawyzone. Podpucha dnia. Typ dnia: Ferrer.
Blake James -
Haas Tommy - 2
Co tu duzo mowic. Mozliwosci maja na dzien dzisiejszy podobne. U Blakea widac wyrazny wzrost formy u Haasa natomiast przeciwnie. Blake gra u siebie i jest po prostu faworytem. Kursy wyrownane ino walic na amerykanina

Typ: Haas.
Typy zagrane

:
Srichaphan Paradorn -
Ferrer David - 2
Unibet @1.90 6/10Blake James -
Haas Tommy - 2
Unibet @2.15 5/10Hanescu Victor -
Massu Nicolas - 2
Unibet @2.25 5/10Lopez Feliciano -
Spadea Vincent - 2 Expekt
@2.53 4/10Robredo Tommy -