Po takiej krytyce aż strach typować

Ale turniej gra dalej to ja też a może komuś się przyda moja anty-analiza.
Martin Alberto - Rochus Christophe - 1 @1,70 Expekt
Choc obaj zawodnicy na hardzie w ostanim czasie nic godnego uwagi nie pokazali to obaj maja na tym polu troche doswiadczenia. Szanse ogolnie wyrownane, a kurs na Rochusa (gdzieniegdzie dwukrotnie wyzszy) zachecajacy. Tym bardziej ze rosnie popyt na dogi 2ka staje sie korcaca, wiec gram 1.
Carlsen Kenneth - Santoro Fabrice - 1 @2,74 BAW
Zwyciestwo Fabrice nad Lysym i wieksze doswiadczenie sklania do postawienia na tego dobrego technika. Carlsen niczym nie przekonywuje ostatnio i nawet po kursie 2,80 malo kto na niego cos konkretnego postawi, ale ja tak.
Ram Andy - Mello Ricardo - 2 @1,40 Expekt
Mello po "wygranej" z Grosjeanem w Los Angeles nic praktycznie nie gra. Wielu będzie tu szukać doga dlatego myśle, że Mello to wygra. Jednak nie gram tak niskich kursów więc no bet.
Baghdatis Marcos - Chela Juan Ignacio - 1 @2,92 BAW
Tak wlasciwie nie ma co porownywac. Baghdatis to taki przereklamowany "talent". Dla mnie nie ma wogole ogrania i doswiadczenia. Chela ostatnio w formie, jesli tylko bedzie chcial stuknie go w dwoch gladkich setach. Grali ze soba w Los Angeles gdzie cypryjczyk wygral 1 seta w tb po czym splynal gladko. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na Chele. Dlatego gram Baghdatisa.
Kohlschreiber Phillipp - Fish Mardy - 1 @2,38 Bet365
Fish w formie roznioslby niemca. Gra u siebie i wszystko wskazywaloby na niego, wiec normalnie sklanialbym sie mocno do doga, ale tak naprawde nikt nie wie czego sie po Fishu spodziewac po kontuzji i nie wiem czy ktoś zaryzykuje na niego jakąś gotówkę. Mogą go puscić choćby dla publiczności.
Raczej wiec nobet.
Srichaphan Paradorn - Saulnier Cyril - 1 @1,55 Expekt
Srichaphan mimo, że teoretycznie jest lepszym zawodnikiem i bardziej ogranym to ostatnio nie przekonywuje by na niego stawiać. Saulnier wczoraj rozniosl Wawrinke i mogloby to wskazywac na wzrost formy a kurs 3 krotnie wyzszy sklania do betana doga, bo dzis przeciez jest popyt na dogi

Söderling Robin - Verdasco Fernando - 2 @1,80 Expekt
Obaj zawodnicy wydaja sie byc dobrze przygotowani. Nawierzchnia faworyzuje jednak raczej szweda z powaznym serwisemi sklania do postawienia na niego. Kursy wyrownane wiec gram na hiszpana.
Lopez Feliciano - Sanguinetti David - 1 @1,45 Expekt
Lopez ostatnio nie przekonywuje gra, a Sanguinetti prezentuje sie calkiem dobrze. Faworytem jest Lopez ale nie na taki kurs. Bardzo necacy dog. Jak dla mnie to nie przejdzie.
Rusedski Greg - Hanescu Victor - 2 @3 Bet365
Hanescu po ciezkim 3setowym pojedynku, ktory jak na razie nie przekonywuje do niego. Przez wiekszosc skazany na pozarcie z przezywajacym druga mlodosc Gregiem. Jak dla mnie bedzie to zonk dnia. Bet: Victor !
Dzis gram

Martin Alberto - Rochus Christophe - 1 @1,70 Expekt 5/10
Carlsen Kenneth - Santoro Fabrice - 1 @2,74 BAW 3/10
Baghdatis Marcos - Chela Juan Ignacio - 1 @2,92 BAW 3/10
Söderling Robin - Verdasco Fernando - 2 @1,80 Expekt 5/10
Rusedski Greg - Hanescu Victor - 2 @2,75 Expekt 6/10
Pozdro i wysokich wygranych wszystkim