Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#3818961 - 21/04/2010 06:09 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
zxp Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2006
Suns-Portland -5 1,5
Zgodzę się z kolega wyżej ze handi -8,5 to sporo dlatego osobiście biorę -5 bo win suns po 1,2-1,25 mnie nie zadowala co do samego meczu; suns mieli trochę pecha trochę szczęścia w końcówce Amare wypadł za faule a nash nie trafil decydujacej 3 na remis 10s przed końcem (po 2 pudlach z FT Baylessa chyba trochę się spalił ) tragicznie zagrał Dudley i Collins (uważam ze Amudson powinien dostać co najmniej 30 min w porównaniu do Collinsa jemu sie chce) ogólnie cala drożyna zagrała kiepsko z Hillem na czele liczę ze dziś się to nie powtórzy baa to się nie może powtórzyć jeśli chcą jeszcze się liczyć, co do Portland grali poprawnie ale mnie osobiście nie przekonali bardzo mi się podobał Batum świetnie gral w obronie i w ataku sporo dawał drożynie Camby zdominował gre na tablicy ale w ataku nic mu nie wychodziło ukoronowaniem byla chyba akcje gdzie sam na sam z koszem spudłował dunk liczę właśnie ze Colinson i Amudson zagrają lepiej

Do góry
Bonus: Unibet
#3819267 - 21/04/2010 18:00 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Originally Posted By: QLUZOr20
John Salmons (MIL Bucks) - Ilość punktów over 19,5 kurs:1,71 bet365

John w ostatnim spotkaniu bardzo slabe zawody przeciwko Hawks:6/18 za 2pkt 0/5 za 3pkt i wolne 4/4 16pkt. Dzis mysle ze w duzej mierze na jego barkach bedzie obciazona gra graczy z Millwaukee jesli Bucks chcą cos zwojowac jeszcze w tym sezonie to dzis muszą powalczyc z Atlantą co bedzie bardzo trudne ale granica punktow przes Salmonsa jest do osiagniecia .Powodzenia!

Skutecznosc slaba ale bettt iziii 21pkt ooo

Do góry
#3820597 - 22/04/2010 02:18 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

Dallas-San Antonio Spurs typ: 2 kurs:2,5 bet365
W pierwszym meczu 100-94 dla Dallas jesli Spurs chcą wyjsc w tej rywalizacjii jako wygrany powinny dzis wygrac po ladnym kursie.Dirk Nowitzki szalal w pierwszym meczu 12/14 za 2pkt z lini osobistych 12-12 36pkt do tego Caron Butler tez bardzo dobra skutecznosc 22pkt dzis nie powinni juz byc w stanie zdobyc tak wiele punktow .Choc skutecznosc takich zawodnikow jak Duncan i Ginobilii tez byla dobra to mysle ze skutecznosc zawodnikow nie bedzie oszalamiajaca .Mysle ze mecz moze oscylowac w granicach remisu i moze sie zdarzyc ze dzis bedzie mozliwa pierwsza dogrywka w Po tak nie jestem w stanie powiedziec czy dzis bedzie under choc tak mi sie zdaje ze powinien byc.W meczach sezonowych przeciwko sobie w ostatnim meczu wygralo Dallas 96-89 choc nie grali (Ginobili i Duncan),San Antonio wygralo u siebie 92-83 i w trzecim meczu San Antonio przegralo u siebie 103-112 przy dobrej skutecznosci obydwu druzyn. Stawiam dzis San Antonio po dobrym kursie!Jakies opinie.Powodzenia

Do góry
#3820621 - 22/04/2010 02:27 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
thunder7 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2006
Stawiam dzis San Antonio po dobrym kursie!Jakies opinie.Powodzenia

Dallas ma najlepszy zespol od lat i cytujac Ciebie "jesli chcą wyjsc w tej rywalizacjii jako wygrani powinni dzis wygrac ":) , polemizowałbym czy 2,5 to atrakcyjny kurs na 2-óje w biG D.

Do góry
#3820634 - 22/04/2010 02:35 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: thunder7]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Moze i ma najlepszy od lat, ale oni sa w stanie zrobic wszystko. I wygrac po zacietym boju, i rozwalic rywala i dostac 20 w plecy.

Dla mnie w tym meczu takie kursy sa nie do ruszenia w zadna strone.

Do góry
#3820839 - 22/04/2010 03:37 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: thunder7]
Kieras Offline
BKS Sparta

Originally Posted By: thunder7
Stawiam dzis San Antonio po dobrym kursie!Jakies opinie.Powodzenia

Dallas ma najlepszy zespol od lat i cytujac Ciebie "jesli chcą wyjsc w tej rywalizacjii jako wygrani powinni dzis wygrac ":) , polemizowałbym czy 2,5 to atrakcyjny kurs na 2-óje w biG D.

jesli tak uwazasz twoja sprawa ja tam mysle ze kurs jest wart gry a skutecznosc oby dwu druzyn dzis nie powinna byc wysoka .To jest Po tu jest walka teraz o smierc albo zycie:)

Do góry
#3821481 - 22/04/2010 17:02 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2007
Patrząc na starcia Cavs-Bulls to nie pozostaje nic innego jak wziąć to handi -3,5 na Cavs. Byki potrafią ładnie zagrać ale Le Bron i spółka nie powinni mieć problemu po raz kolejny wygrać, handi małe bo wyjazd ;)Shaq będzie pewnie grał już dłużej co tym bardziej powinno przyczynić się do wygranej Cavs. Jak mają wygrać serię 4-0 to tym bardziej trzeba brać wink

Do góry
#3821975 - 22/04/2010 21:23 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

Dallas-San Antonio Spurs typ: 2 kurs:2,5 bet365
W pierwszym meczu 100-94 dla Dallas jesli Spurs chcą wyjsc w tej rywalizacjii jako wygrany powinny dzis wygrac po ladnym kursie.Dirk Nowitzki szalal w pierwszym meczu 12/14 za 2pkt z lini osobistych 12-12 36pkt do tego Caron Butler tez bardzo dobra skutecznosc 22pkt dzis nie powinni juz byc w stanie zdobyc tak wiele punktow .Choc skutecznosc takich zawodnikow jak Duncan i Ginobilii tez byla dobra to mysle ze skutecznosc zawodnikow nie bedzie oszalamiajaca .Mysle ze mecz moze oscylowac w granicach remisu i moze sie zdarzyc ze dzis bedzie mozliwa pierwsza dogrywka w Po tak nie jestem w stanie powiedziec czy dzis bedzie under choc tak mi sie zdaje ze powinien byc.W meczach sezonowych przeciwko sobie w ostatnim meczu wygralo Dallas 96-89 choc nie grali (Ginobili i Duncan),San Antonio wygralo u siebie 92-83 i w trzecim meczu San Antonio przegralo u siebie 103-112 przy dobrej skutecznosci obydwu druzyn. Stawiam dzis San Antonio po dobrym kursie!Jakies opinie.Powodzenia

izii 2.5 ooo cool

Moze pozniej cos zapodam jesli bede mial wene tongue

Do góry
#3823150 - 23/04/2010 05:09 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

dzis trzy mecze: chicago-cavs,oklahoma-la,porland-phoenix PO jest a tu wieje nudą nie wierze ze nic nie graliscie nie rozumiem ze nikt nic nie pisze nie podzieli sie typami,ciezko to zrozumiec...

Do góry
#3823251 - 23/04/2010 05:57 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Mak0ss Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2005
Hmm...Jedziemy do niżej rozstawionych dziś, ale ja dziś widzę trzy zwycięstwa wyjazdowe.

Cavs@Bulls

Byki znakomita końcówka sezonu i wygryźli Toronto z PO, ale tylko po to, żeby po 4 meczach odpaść z Cavs. Nie ma co się rozpisywać, jest Rose, jest Noah, jest Deng..ale to za mało na Lebrona.

LAkers@Thunder

Tutaj z bólem serca, bo w sezonie uwielbiałem grać i oglądać Duranta z Westbrookiem. Obejrzałem 2 pierwsze spotkania, i mimo ze Russel gra b. dobrze, w drugim meczu Durant tez na swoim poziomie, Ibaka rekord blokow, trojkami wykasowali Lalki, a mimo to przegrali.

Suns@Blazers

Zamiana krycia w game2 i juz Miller sobie przy Hillu nie poszalal tak jak to robil w game1 przy NAshu. Blazers byli moim czarnym koniem, ale z Royem. Dzis Slonca zabiora co stracili w game1

Do góry
#3824116 - 24/04/2010 01:21 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Mak0ss]
Kieras Offline
BKS Sparta

Dzis kolejne trzy mecze w Nba najlepszego lidze swiata Zapraszam do Analizy i ogrywania bukow smile

Utah-Denver
Miami-Boston
San Antonio-Dallas

Do góry
#3824178 - 24/04/2010 01:49 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
thunder7 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2006
patrzac na dzisiejsze pary nie sposob nie poszukac jakiejs 2,

jak dla mnie dzisiaj najlepiej podoba sie denver, mysle ze beda strasznie zmobilizowani zeby sie odgryzc za porazke u siebie, byc moze nie zagra kmart, ale birdman spokojnie go zastapi, utah jak juz mowilem bez okur i kirilenki tej serii nie wygra ,

podobna sytuacje do denver ma dallas ,tylko ze tutaj druzyna spurs gra w pelnym skladzie i jesli przebudzenie jeffersona nie bylo krotkotrwale to cienko widze mavs, wiadaomo ze big3 nie schodzi ponizej pewnego poziomu ale brakowalo im wlasnie wsparcia , jesli rj zagra jak w game 2 to spurs

heat- celtics, jak dla mnie jajami zrozumialo ze przepascilo swoja szanse na zwyciestwo w tej serii, wade takze jak obserwowalem jego gre to jakby chcial pokazac ze on sam tego nie wygra i ze on swoje rzuci zeby do niego pretensji nikt nie mial ale chyba nawet on nie wierzy ze te serie mozna wygrac, celci natomiast rowniez majac zaliczke 2-0 nie musza sie spinac na ten mecz jak mavs czy nuggets,zwyciestwo bez garnetta dodalo im wiary w siebie, dzis dla mnie no bet, ewentualnie jak przegraja dzisiaj to w game 4 na 2

Do góry
#3824514 - 24/04/2010 03:25 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: thunder7]
juancarlos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/04/2007
Boston Celtics @ 2.600

podobnie jak kolega wyzej, sposrod dzisiejszych pojedynkow szukalem "dwojek". I zdecydowanie postanowilem postawic na jedna z nich, mianowicie na Boston.

MIA swoja okazje na odwrocenie tej serii do gory nogami juz mialo. W Game 2, w ktorym to Celtowie grali bez Garnetta, nie tylko nie podolali zadaniu, ale i zagrali na tyle slabo, ze przegrali az 29 punktami!
Godnie na "czworce" KG zastapil Glen Davis (23p; 8zb).

W ekipie Heat jedynym graczem - i chyba malo kogo to dziwi - ktory cos gra jest Wade. Mozna bylo liczyc, ze ciagnac Miami bedzie probowal tez Beasley, lecz jego dotychczasowe 2 wystepy nie spelnily pokladanych w nim nadziei kibicow z Florydy (ledwie 19p w 2 spotkaniach). Fatalnie spisuje sie JO - lacznie 10p w 2 spotkaniach (4/24 FG! :O) i poza 7 blokami w dotychczasowych dwoch grach za wiele do zespolu nie wniosl.

MIA te serie przegra. Domyslali sie tego juz przed Game 1, teraz to juz prawie na 100% wiedza. Za pewne sie dzis zepna, by wygrac choc 1 spotkanie "na wlasnych smieciach".
BOS kalkulowac nie beda - w 2. rundzie czekac ich beda Cavs i im wiecej czasu na przygotowanie sie na te batalie, tym lepiej. Szczegolnie, ze widza, iz LBJ i spolka sweepa na CHI nie wykreca. Celci wciaz maja szanse na ewentualne dodatkowe 2 dni na przygotowanie na Round 2. Wygrana w dzisiejszym pojedynku jest do tego kluczem. Z 3-0 juz malo kto ma na tyle mobilizacji i sily, by nie zostac ogranym do 0.

Do tego, w Regular Season BOS sa 3-0 over MIA. Z tego az 2 mecze mialy miejsce na Florydzie:

Nov 29; @MIA 92-85
Jan 6; @MIA 112-106
Feb 3; MIA 107-102

wszystkie porazki mialy miejsce pomimo swietnych wystepow Wade'a - kolejno 27p, 44p, 30p(+13ast). Jak wiec widac, nawet bardzo dobre spotkania w wykonaniu jednego aktora - tu: Wade'a - nie sa w stanie przeciwstawic sie zespolowi jakimi sa Celci.

Kurs na pewno wart sprobowania, a niecale 1.6 na MIA to na te chwile dla mnie lekki smiech na sali.
Troche odstrasza fakt, ze faworyci do sweep'ow - LAL i CLE - wczoraj zawiedli w pierwszych wyjazdowych spotkaniach. Ale moze to tez i szansa dla BOS, aby pokazac COS rywalom...

Do góry
#3824535 - 24/04/2010 03:32 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: juancarlos]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Porazka LAL byla planowana. Oklahoma to duzo lepsza i bardziej wyrownana druzyna niz Miami gdzie tylko Wade sie pokazuje ostatnio jak zawsze od dobrej strony.

Boston ma bardzo dobra lawke. Davis zastapil godnie KG i wypadl duzo lepiej niz pewnie wypadlby Kevin.

A w Miami posucha. Beasley doluje, O`Neal to samo.

Dodatkowym argumentem za Bostonem moze byc tez to iz nie jest to zbytnio mloda druzyna i im mniej spotkan rozegraja tym dla nich bedzie lepiej szczegolnie majac na uwadze nastepnego rywala w postaci Cavs.

Nie ma co dzisiaj kombinowac i mozna soczysty kurs @2.60 pobierac. Dla asekurantow +4,5 za @1.92 tez godne uderzenia.

Do góry
#3824635 - 24/04/2010 03:56 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: ssaczu]
juancarlos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/04/2007
Originally Posted By: ssaczu
Porazka LAL byla planowana. Oklahoma to duzo lepsza i bardziej wyrownana druzyna niz Miami gdzie tylko Wade sie pokazuje ostatnio jak zawsze od dobrej strony.

planowana - nie planowana, LAL za Cavs i Magic, byli moimi glownymi faworytami do sweep'a.
W OKC wczoraj niesamowita atmosfera - 1. mecz w PO tego zespolu, wreczano nagrode Coach of The Year dla Scotta Brooksa, przyjechali broniacy tytulu LAL. Thunder sie spieli bardzo mocno, Durant zagral swietny mecz i wygrali. I fajnie, nawet jako kibicowi Lakers, dobrze bylo mi z ta porazka - zespol OKC wyglada bardzo fajnie, mloda ekipa z calkiem mlodym trenerem. Zasluzyli sobie na ta wygrana i fajnie ze ja odniesli. W Game 3 za pewne tez powinno byc ciekawie. I dobrze.

Co do OKC a Miami, to gdyby dzis zestawic te 2 ekipy w PO, nie mam watpliwosci, ze to Durant i spolka wyszliby z niej zwyciesko. MIA mogliby sie pokusic moze o jedna wygrana, i tyle.

Ale zbaczamy z tematu wink

Co do meczu Boston @ Miami, to transmisja dzis w C+Sport o 01:00. I bedzie sie milo ogladalo smile

BOS boks

Pozdrawiam!

Do góry
#3824676 - 24/04/2010 04:05 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: ssaczu]
Kieras Offline
BKS Sparta

Witam smile
Zgodze sie co do Denver w druzynie Utah jak kolega wspomnial nie zagraja okur i kirilenko a to są spore oslabienie tu najbardziej bym zagral wlasnie na graczy z Nuggets ale mam inne rozwiazania na ten mecz ktore teraz chce podac .Mam nadzieje ze ktos sie wypowie na temat .

Mimo ze wiele razy juz mnie zawodzil znow zagralem Chauncey Billups (DEN Nuggets) - Ilość punktów over 18,5 kurs: 1,83 bet365.Choc w pierwszych dwoch meczach Billups nie zachwycil 15pkt i 17pkt jest zawodnikiem na ktorego Denver powinno liczyc w rywalizacjii z Utah i wlasnie w dziesiejszym spotkaniu mysle ze bet na Billupsa jest wart gry .W meczach w rundzie zazasnicznej przeciwko Utah spisywal sie znacznie lepiej 25pkt,29pkt kto ma pomoc w odniesieniu dzisiaj zwyciestwa jak nie Billupsa liczą na nieego w szczegolnosci Anthony ktory powinien dzis byc pierwszą strzelbą zespołu.

Zagralem jeszcze bet na Manu Ginobili (SA Spurs) - Ilość punktów under 21,5 ale niestety nie mam czasu na analize .Dodam tylko ze mysle ze w tym spotkaniu nie bedzie jakiegos oszalamiajacego wyniku i licze ze gracze Sa jak i Dallas bedą wiecej pracowac w defensywie!

Dodam jeszcze ze zagralem system 1/3 na dogrywki juz dawno ich nie bylo a dzis powinny byc w miare wyrownane mecze wiec licze na jakas dogryweczke.Pozdrawiam wink Powodzenia wink

Do góry
#3824698 - 24/04/2010 04:12 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Big Ben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2006
Originally Posted By: juancarlos
Durant zagral swietny mecz i wygrali.

8/24 z gry, 1/6 za trzy to nie jest świetny mecz

i 19 zbiórek tego nie zmieni

zagralem system 1/3 na dogrywki

czyli mówiąc po polsku 3 single na "X" laugh

Do góry
#3824710 - 24/04/2010 04:17 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Big Ben]
Kieras Offline
BKS Sparta

single nie duble zagrane z meczami(system 1z3) w miare pewnymi ktore wchodzą na razie :)a dzis dogryweczka wg mnie realna bardzo bo juz dawno nie bylo smile

Do góry
#3825915 - 24/04/2010 23:14 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

Witam smile
Zgodze sie co do Denver w druzynie Utah jak kolega wspomnial nie zagraja okur i kirilenko a to są spore oslabienie tu najbardziej bym zagral wlasnie na graczy z Nuggets ale mam inne rozwiazania na ten mecz ktore teraz chce podac .Mam nadzieje ze ktos sie wypowie na temat .

Mimo ze wiele razy juz mnie zawodzil znow zagralem Chauncey Billups (DEN Nuggets) - Ilość punktów over 18,5 kurs: 1,83 bet365.Choc w pierwszych dwoch meczach Billups nie zachwycil 15pkt i 17pkt jest zawodnikiem na ktorego Denver powinno liczyc w rywalizacjii z Utah i wlasnie w dziesiejszym spotkaniu mysle ze bet na Billupsa jest wart gry .W meczach w rundzie zazasnicznej przeciwko Utah spisywal sie znacznie lepiej 25pkt,29pkt kto ma pomoc w odniesieniu dzisiaj zwyciestwa jak nie Billupsa liczą na nieego w szczegolnosci Anthony ktory powinien dzis byc pierwszą strzelbą zespołu.

Zagralem jeszcze bet na Manu Ginobili (SA Spurs) - Ilość punktów under 21,5 ale niestety nie mam czasu na analize .Dodam tylko ze mysle ze w tym spotkaniu nie bedzie jakiegos oszalamiajacego wyniku i licze ze gracze Sa jak i Dallas bedą wiecej pracowac w defensywie!

Dodam jeszcze ze zagralem system 1/3 na dogrywki juz dawno ich nie bylo a dzis powinny byc w miare wyrownane mecze wiec licze na jakas dogryweczke.Pozdrawiam wink Powodzenia wink

Co do Denver mieli pecha a nene ,martin zagrali ponizej oczekiwan ale ten bet nie zostal i tak zagrany przeze mnie.Kapitalne zawody Millsapa glownie dzieki skutecznosci jego dziesiejszy mecz nawet nie byl wyrownany.

Billups 25pkt izziii bet ooo

Ginobili 15pkt iziii bet ooo

co do dogrywki bylo blisko ....za grosze mozna grac wink

Koniec produkowania w dziale Nba nikt nie chce wyrazic pogladow przed meczem na temat betow innych wiec nie bede sie tu produkowal bo po co! papa

Do góry
#3826005 - 24/04/2010 23:48 Re: Playoffs NBA 2010 [Re: Kieras]
bukma Offline
wredota

Meldunek: 09/04/2004
Ja tu nie pisze analiz bo to uaktywnia klatwe w moim przypadku laugh
Co innego na quasi

Do góry
Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08