Panowie, potrzebuje jakiegos info odnosnie dokladnych statystyk z turnieju w indianie-bardziej precyzyjnie skutecznosc serwisu- na jakiej stronce moglbym cos takiego sprawdzic..?
ale ten debel to ma gowniany poziom, zbier sie dwcoh zawodnikow z singla, nie zgrancy hze sobą i robią z czołową parą deblową co chcą, tak jak ktos wczoraj mowil, deble to miejsce dla odpadow
Czesc Panowie ,Działkowicz Rulez KuPa kasy dzieki niemu ,dzieki :)$$$$$$ Zagrał super mecz nie pierwszy i dzis jedzie z Roddem ponadto Karolina + Trevisan który gra tez super:)
ale ten debel to ma gowniany poziom, zbier sie dwcoh zawodnikow z singla, nie zgrancy hze sobą i robią z czołową parą deblową co chcą, tak jak ktos wczoraj mowil, deble to miejsce dla odpadow
ja to pisałem i jest to święta prawda. Debel = miejsce dla starych dziadków(oprocz braci Bryanow) bez kondycji gdzie wymiana trwa gora 4-5 pilek i jest przerwa pomiedzy pilkami min 1minuta aby dziadzius sobie mogl odpoczac . Kubot pokazał tak naprawde ile znacza deble (z całym szacunkiem dla niego) Lopez-Nadal split the first prize of $198,400 (each earn 1000 ATP Doubles Ranking points) while runners-up Nestor-Zimonjic share $96,820 (and each receive 600 points). Nienagraja sie duzo a kasy troche wplynie jak zawsze
No to gratuluje Działkowicz dobrze dawał zarobić na tym turnieju ogólnie
Ja jednak widzę dzisiejsze finały w odwrotną stronę niż kolega Znaczy tego Trevisana to nie ruszam, ale IW.
Dzieki Młody ,powiem tak ogldalem 3 mecze tego Trevisana i byłem w szoku wiec lekko spróbuje a co do IW to rozsadek mowi Rodd ale serce za Ljuba(lubie go skromny facet przypomina mi na korcie ostatnie lata Andre Agassiego a Karolina i Jarko fajnie wyglada...
Panowie przecież kursy na Trevisana to nieporozumienie, jak Haase zagra tak jak wczoraj to nie ma szans w dzisiejszym meczu, dodatnie handi do gry napewno, ale chyba jednak się skuszę na młodego Włocha, kurs 3 i jedziemy