Nie wiem gdzie tkwi Twój problem w logowaniu, gdyż u mnie wszystko ładnie działa... a wczoraj o 19:08 gdy pisałeś swojego pierwszego posta, również wszystko mi działało bez zarzutu...
Quote: Witam mam pytanie chcialem wyplacic kase z Expekta do mBanku co wpisać w rubryke adres mój czy adres banku . Ile idą pieniądze na konto ???????
ja zawsze wpisywalem adres banku i pieniazki dochodzily, jesli dzisiaj zlecisz wyplate to powinienes miec jutro pieniadze na koncie, najpozniej we wtorek
a co ty jestes syn Leppera zeby obejmowaly cie inne zasady jak nie chcesz pisac ze cie oszukali to albo zarejestruj sie na rodzicow albo otworz sobie konto bankowe trwa krotko i nawet czasem kosztuje 0 zl
piszesz do supportu mam was gdzies usuncie mi konto
PS tylko czasem nie zakladaj nowego zeby bonus wyludzic (nie zebym ja od razu ze ty tak zrobisz ale niektorym rpzychodzily takie pomysly na zloty interes)
Quote: PS tylko czasem nie zakladaj nowego zeby bonus wyludzic (nie zebym ja od razu ze ty tak zrobisz ale niektorym rpzychodzily takie pomysly na zloty interes)
myslisz ze by skumkali ze jaja se z nich ktos robi ?
Witam wszystkich mam pewien problem i to bardzo powazny... Zalozylem konto na expekcie wplacilem kase postawilem jeden zaklad i cos mi sie stalo z kompem i musialem go restartowac. Tylko ze ja nawet nie zdazylem zapisac sobie swojego loginu i hasla. Wiem to wydaje sie smieszne. Jest mozliwosc zeby to jakos odzyskac?? Pisalem e-maile do supportu nawet po angielsku ale nie ma do tej pory odpowiedzi. Podalem w nich dane na ktore zakladalem konto imie nazwisko adres itp... Wiecie moze co powinienem zrobic?? Z gory dziekuje za wasza pomoc
wczoraj juz wyslalem 2 emaile po polsku a dzisiaj sie 2 po zngielsku i zadnego odzewu hmm... nie wiem co jest grane?? Konto zakladalem w pospiechu bo chcialem zdazyc obstawic jedne mecz i teraz nie wiem moze zrobilem gdzies blad np w emailu i dlatego nie odpisuja?? Tak samo dziwne jest to ze na moje konto e-mail nie przyszedl zadne e-mail powitalny. Czy to nie jest dziwne? Czy po prostu oni czegos takiego nie przysylaja??
dawno to bylo, ale expekt przysylal powtalne, wazne sa dane jezeli pdoales takie jak podaczas rejestracji nie powinno byc problemu cierpliwosci, supporty nieraz odpisuja po minucie a nieraz czeka sie dzien