Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#3825528 - 24/04/2010 20:03 Re: Punter diary [Re: mario 88]
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/08/2003
Stal Stalowa Wola - MKS Kluczbork

Tak wiem, że Stal ostatni swój mecz wygrała 7 miesięcy temu i jest już niemal pewna spadku, lecz... Gospodarze wciąż mają o co walczyć. Jeśli nie o utrzymanie to przynajmniej o honor, a także o własną przyszłość(czytaj transfer do lepszego klubu). Ostatnie mecze to prawdziwe dramaty zawodników Stalówki. Stracone w końcówkach bramki(w Katowicach w 90 minucie, z GKP w 88 minucie, z Podbeskidziem w 83 minucie czy z Wisłą Płock w 89 minucie) odebrały Stalowej Woli 7 punktów, które mogłyby się okazać kluczowe w końcowym rozrachunku. Z relacji meczowych wynika iż gospodarze dzisiejszego pojedynku nie byli wcale gorsi od swoich rywali. Teraz mierzą się z rewelacją rundy wiosennej MKS-em Kluczbork, który pokonał już takie zespoły jak Pogoń Szczecin czy Flota Świnoujście. Moim zdaniem jednak ta dobra passa może się skończyć w Stalowej Woli. Dlaczego? Otóż personalnie zespół z Kluczborka wcale nie przewyższa zawodników Stalówki. Co więcej z drużynami własnego pokroju(czytaj przeciętnymi) radzi sobie słabo(0:2 i 0:1 z Motorem, 1:3 i 1:1 z Podbeskidziem czy 0:2 ze Zniczem). Myślę, że kursy na Stal są mocno przesadzone tym bardziej, że do składu wracają Wasilewski i Gęśla, którzy powinni znacznie wzmocnić zespół. To co oferuje bet365 to jakiś kosmos.

Typ:Stal Stalowa Wola AH 0:0...........stawka:3/10...........kurs:2,75.............buk:bet365

Do góry
Bonus: Unibet
#3825555 - 24/04/2010 20:24 Re: Punter diary [Re: mario 88]
mario 88 Offline
Pooh-Bah

ŁKS Łódź - Sandecja Nowy Sącz

Mecz okrzyknięty mianem szlagieru 27 kolejki piłkarskiej pierwszej ligi. Kto by pomyślał, że beniaminek z Nowego Sącza będzie rewelacją rozgrywek w tym sezonie. Skład co najwyżej niezły, trener też bez jakiś wielkich sukcesów, ale to wszystko zaiskrzyło w odpowiednim momencie. Jak dla mnie końcówka sezonu będzie jednak dla Sandecji zderzeniem z brutalną rzeczywistością. Pierwszym tego dowodem może stać się spotkanie z ŁKS-em. Gospodarze, którzy nie muszą zaprzątać już sobie głowy sprawami organizacyjnymi, przystępują do tego spotkania z maksymalną determinacją pod szyldem Nowej Generacji. U siebie nie zwykli przegrywać dwóch meczów pod rząd(ostatnio z GKS-em), a ich bilans domowy jest naprawdę świetny(8-2-2). Tego samego nie można powiedzieć o bilansie wyjazdowym Sandecji, która odniosła z dala od domu zaledwie 3 zwycięstwa, notując także 2 remisy i 7 porażek. Przegrali mecze ze wszystkimi drużynami z górnej części tabeli(z Widzewem 0:1, Górnikiem 0:1, Pogonią 0:4, Wartą 0:1 oraz Flotą 0:3). Jak widać nie strzelili w tych meczach nawet jednej bramki! W tym meczu wystąpią bez Grzegorza Kmiecika, który świetnie prezentował się w tej rundzie. Jak dla mnie kurs na gospodarzy mocno przesadzony i warty gry!

Typ:ŁKS -0.5..............stawka:3/10............kurs:2,1.............buk:bet365

Do góry
#3825728 - 24/04/2010 22:06 Re: Punter diary [Re: mario 88]
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Worcester - Eastleigh

Przeprowadzając analizę niższych lig angielskich natknąłem się na ten mecz. Ostatnia kolejka Blue Square South, w której gospodarze Worcester muszą odnieść zwycięstwo jeśli myślą o pozostaniu w lidze. Do ich składu powraca ważny pomocnik Emery, natomiast występ trzech innych zawodników stoi pod znakiem zapytania. Z drugiej strony pewne utrzymania Eastleigh, które w ostatniej kolejce wystawiło rezerwowy skład i myślę, że tym razem może być podobnie. Zmobilizowani gospodarze powinni wygrać to spotkanie i liczyć na dobry układ innych gier. Kursy nieco pospadały, ale nadal warte gry.

Typ:Worcester City..............stawka:4/10............kurs:2..............buk:expekt

Do góry
#3827066 - 25/04/2010 06:06 Re: Punter diary [Re: mario 88]
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Stal Stalowa Wola - MKS Kluczbork 2:2 FT zwrot

znowu stracona bramka w końcówce...

Worcester - Eastleigh 3:1 FT piwo +4j

ŁKS Łódź - Sandecja Nowy Sącz 1:3 FT blush -3j

Ayr - Inverness 0:7FT piwo +3,8j

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2