#374935 - 22/08/2005 17:27
Re: ::::....Wrescie znalazlem skuteczny system!....::::
|
journeyman
Meldunek: 11/04/2005
|
Quote:
Coś podobnego do Twojego systemu opisywałem już tu: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....e=1&fpart=1
Wprowadziłem już pewne udoskonalenia do swojego systemu i już jest on gotowy do gry . Na razie dobrze na tym wychodzę. Teraz zamierzam skończyć pisanie mojego programu komputerowego, który służy do analizowania meczów z poprzednich sezonów. A właściwie zamierzam wprowadzić do niego kilka udoskonaleń.
A jakie teamy grasz w tym sezonie, jesli mozna wiedziec? 
|
Do góry
|
|
|
|
#374936 - 22/08/2005 18:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
A jakie teamy grasz w tym sezonie, jesli mozna wiedziec?
Jeżli chodzi o ligi to raczej: angielska: Chelsea, Arsenal, Man U szkocka: Rangersi, może Celtic, Hearts (home), Hibernian (home), Aberdeen (home) ukraińska: Szachtar, Dynamo Kijów, Metalurg Donieck (home), Dnipro (home), Illichivets (home), Chernomorets (home). włoska: Milan, Juventus, może Inter (może z podpórką) turecka: Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, Trabzonspor argentyńska: River Plate, Boca Juniors (podpórka), San Lorenzo (podpórka), może Banfield (podpórka) polska: Wisla Krakov, Legia (home 1, away x2), Groclin (home 1, away x2), Amica (home 1, away x2) francuska: Lyon (chyba głównie away), a jeśli będę grał home to coś jeszcze dorzuce.
To są niektóre z drużyn i lig, które będę grał i już gram. Muszę jeszcze pare rzeczy przeanalizować swoim programem dla pewności i dla wybrania jak najkorzystniejszego sposobu gry. Oczywiście nie gram wszystkich drużyn z danej ligi na jednym kuponie. Do każdej ligi mam specjalny rozpis, który jest uwarunkowany m.in. kursami.
Oprócz tego gram eliminacje do MŚ i inne puchary specjalnym systemem.
|
Do góry
|
|
|
|
#374938 - 22/08/2005 18:45
|
journeyman
Meldunek: 11/04/2005
|
Quote:
Ogor, sporo tego!! A dlaczego nie bierzesz pod uwage dominatorow z Rumunii, Bulgarii oraz Serbii?
Sorki za literowke Igor!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#374939 - 22/08/2005 19:12
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
sporo tego!!
Tak. Gdy jedna drużyna mnie zawiedzie, tzn. zaczne przez nią tracić to po prostu ją sobie odpuszczam. Im więcej tych drużyn będzie tym większe szanse, że będzie mniej takich, które mnie zawiodą. A poza tym gdy będę dzielił pieniądze między większą ilość drużyn to mniej strace gdy jakaś drużyna będzie miała niepowodzenia dlatego jest ich tak dużo.
Quote:
A dlaczego nie bierzesz pod uwage dominatorow z Rumunii, Bulgarii oraz Serbii?
Nie podałem wszystkich drużyn, które biorę pod uwagę. Podałem ich wiekszość chyba 60%. Drużyn z Rumunii, Bułgarii i Serbii nie biorę pod uwagę bo gram u buków naziemnych, a w ich ofercie nie widziałem tych drużyn . Nie patrzyłem na Rumunie i Serbie, ale Bułgarie wiem, że warto grać.
|
Do góry
|
|
|
|
#374942 - 22/08/2005 21:30
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
oj jesli grasz tym systemem u bukow naziemnych, to nie wroze ci sukcesu.
Jak na razie mam sukcesy
Quote:
kursy grane w tym systemem sa niskie i potatek ci wszystko zezre.
Niski kurs to pojęcie względne. Mi wystarczy, że kurs nie będzie niższy niż 2.22.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|