heh ostatnio sporo wygrałem (pare tysiaczków) i interesuje mnie czy mogę mieć przez to problemy.Ale nie oczekuję tutaj cytatów z ustaw tylko konkretów.Czy ktoś z was miał jakieś problemy w tej kwesti?Jakieś wezwania w sprawie wyjaśnień?Co w takiej sytuacji mówić itd....?
ps.Swoją drogą polskie prawo to sie nadaje...ale pazerni są i chętnie by łapę na moich $$$$ położyli
wiem ale do tej pory znalazłem tylko temat blake 1. A zresztą racja jak będe miał problem to sie wtedy tu zgłosze ale wiadomo mało jest to prawdopodobne...Jestem poprostu zainteresowany czy ktoś z was miał jakieś problemy w tej kwesti??????
Swoją drogą to jest dla mnie szczyt bezczelności ścigać ludzi (chyba tak nie jest) i określać prawnie jako przestępców (w świetle prawa nimi jesteśmy) w Kraju o takim bezrobociu,biedzie i braku perspektyw.Przecież mamy prawo do tego żeby polepszyć swój byt a nikogo przecież nie okradamy...
Ja te Twoje pare tysiakow wygranej widze tak samo jak 40 piw i 3 kielbachy w 30 minut , ale daj Ci aby szczescie dopisalo i wygral te pare tysiakow jak piszesz
Quote: Ja te Twoje pare tysiakow wygranej widze tak samo jak 40 piw i 3 kielbachy w 30 minut , ale daj Ci aby szczescie dopisalo i wygral te pare tysiakow jak piszesz
ja tez tak to widze ale nie chcialem sie odzywac, bo to naprawde ciezki kawalek chleba, trzeba sie duzo napracowac zeby jaka śtówke zarobic
Quote: Wszystko zależy od skali. Teoretycznie wysiłek włożony w zarobienie 1, 10, 100 czy 1000 zł może być taki sam.
mysle ze wiesz o co mi chodzilo , stawka jedno , okres przez jaki gramy drugie , natomiast kapital jakim dysponujemy trzecie , i czwarte ilosc zakladow jakie zawieramy
A czy ja mówie że to wygrałem w 10 minut.Grałem 2 tygodnie i jak ktoś gra w pokera a nie bawi się w piaskownicy jaką dla mnie jest obstawianie meczy to wie że tam można przy kilku dobrych flopach pomnożyć to co się ma kilkakrotnie (można i przegrać ofkors).