Boubson
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
Wojna o ocenę igrzysk w Vancouver zaczęła się na dobre. "Odwalcie się Brytole. I przestańcie wreszcie masowo produkować brzydkie kobiety" - piszą Kanadyjczycy w akcji internetowej w odpowiedzi na krytykę igrzysk przez brytyjskie media.
- Czym się bawi kot psychiatry? - Kłębkiem nerwów.
1990 - Prezydent ZSRR dostaje pokojową nagrodę Nobla. 1991 - Koniec ZSRR. 2009 - Prezydent USA dostaje pokojową nagrodę Nobla...
Zima. Legowisko niedźwiedzi. Mały niedźwiadek budzi starego siwego misia: - Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajkę! - Śpij! - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki... - Ale dziadku! No to pokaż teatrzyk! Ja chcę teatrzyk! - krzyczy mały. - No dooobrze... - sapie dziadek gramoląc się pod łóżko i wyciągając stamtąd dwie ludzkie czaszki. Wkłada w nie łapy i wyciągajc je przed siebie mówi: - Docencie Nowak, a co tak hałasuje w zaroślach? - To na pewno świstaki, panie profesorze...
Tirówka wychodząc z kabiny: - Bywaj zdrów!
W klubie golfowym ktoś czyta gazetę. - Słuchajcie, tu piszą, że jakiś facet zabił swoją żonę kijem golfowym! Zapada cisza. W powietrzu wisi jedno oczywiste pytanie. W końcu jeden golfista nie wytrzymuje i pyta nieśmiało: - Piszą tam, ilu uderzeń potrzebował?
Cóż to daje drogi Panie ? po raz enty Pan dał za przeproszeniem dup.y , tacy ludzie nie powinni mieć do czynienia z jakimkolwiek sędziowaniem meczy piłkarskich a tym bardziej tych na najwyższym światowym poziomie.
Gdzie jest UEFA ?? gdzie są jakieś dyskwalifikacje ? przecież to my na tym cierpimy my kibice swoich drużyn.
Kilka lat temu miałem z nim zajęcia, zaczynał dopiero swoją przygode z nauczaniem(wydaje mi się że był jeszcze mgr). Jak powiedział o nim mój kolega "jestem pewny że w podstawówce sikali mu do plecaka". Taka zakompleksiona c... z niego była.
Kolega słynny już adiunkt uczęszczał do podstawówki nr 45 we Wrocławiu lata 81 -88 i dewoj wiele się nie myli twój kolega pisząc o sikaniu do plecaka, lat szkoły podstawowej z pewnością nie wspomina z nostalgia.
Za słowa skierowane do studentów, którzy oblali poprawkę "życzę szczęśliwej podróży do Dublina i sympatycznej pracy w KFC" oraz rady, gdzie popełnić samobójstwo ("poza budynkiem, z linoleum ciężko usuwa się krew") wrocławski wykładowca stanie przed komisją dyscyplinarną Uniwersytetu Ekonomicznego.