Nie siedze głęboko w babskim biathlonie, wiec zawodniczek wolę nie ruszać, ale zaciekawiła mnie propozycja bandytwina: przewaga zwyciężczyni poniżej 10 sekund. Co powiecie o tym?
Witam <jupi> Adam "brak słów Mickiewiczowi" Małysz Mam pytanie gdzie znajdę listy zawodników startujących w imprezach (czy to parach jak panczeny) i przewidywany ich czas startu z łączną porą na zakończenie konkurencji. Z góry pięknie dziękuje:) Leć Adam leć....i pooooooooooleeeeeeeciaaaaaaaaał :))
Poker fans
old hand
Meldunek: 02/01/2008
Originally Posted By: macq
Expekt wystawił pare, ktorej wogole nie rozumiem
Henkel - Nazarova 1 @1,30
Henkel na ostatnich zawodach w bardzo dobrej formie, 2 w indywidualnym, 2 w sprincie, 1 w poscigu. Nazarova w sprincie 57 miejsce, 2 pudła, fatalny bieg. Nie zdobyla jeszcze punktu PŚ w sprincie!
Strzelecko Henkel lepsza, biegowo roznica kilku klas. Mysle ze Niemka na luzie z dwoma pudlami wiecej nawet by wygrała.
Nie wiem skad pomysl na ta pare, moze dlatego ze Białorusinka startuje jako pierwsza..?
Nazarova lepiej strzela na lezaco, zobaczymy co bedzie w stojce. Henkel na pewno lepiej strzela niz Nazarova. Zobacz jak Nazarova biegnie, nie przekreslalbym juz mojego typu