Spoko, tylko jak mam to zrobić ? To wychodzi, co tydzień w druku w "FORTUNIE", a umieszczam to tylko tu i na jeszcze jednym forum. Sam wolałbym wrzucać, tylko linka....Pozdro
1. skanuj>> i przeróbka programem ABBYY Finereader na tekst
z jednej strony sobie mysle ze golden oddali jaxa do takiej łaźni jaką jest charlotte na zlosc zainteresowanemu, chcial isc do contendera to wyslali go do (prawie) najwiekszego g*na, i to jestem w stanie zrozumiec , ale dlaczego w zamian pozwolili sobie wcisnac 2 drewniane kołki tego nie wiem,nawet z taką druzyną jak charlotte mozna pokombinowac zeby transfer mial sens chocby geforce czy nawet chandler by sie przydal w golden,, niemniej zapowiada sie pasjonujacy pojedynek o miejsce w 5 miedzy currym a bellem ( bo anthony morrow to wg nelsona powinien grzac lawe),
#3517805 - 17/11/200917:39Re: NBA - wiadomości, transfery, komentarze itp. /2/
[Re: thunder7]
Big Ben
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
Z pewnością można zauważyć profity płynące z tej wymiany dla obydwu stron.
Dla Warriors, bo atmosfera się nieco rozluźni i może nie będzie już tak konfliktowo (choć biorąc pod uwagę napięcia na linii Nellie-Ellis to może być o to ciężko). Co Radmanović będzie robił na dzikim zachodzie tego nie wiem, styl run'gun to raczej nie jego bajka. Bell umiał sobie znaleźć miejsce w Słońcach, to odnajdzie się również w Wojownikach.
Dla Bobcats pozytywnym aspektem jest to, że zyskują świetnego gracza, co prawda o nieposkromionym charakterze, ale jego klasa sportowa nie ulega dla mnie wątpliwości.
Ciekawe tylko jak G.Wallace i Jax będą się dogadywać razem na parkiecie, jednak są to tak uniwersalni zawodnicy, że na pewno znajdą dla siebie wspólne miejsce.
No i Warriors zaoszczędzili sporo hajsu http://espn.go.com/nba/ 20 minutowy wywiad po ang. z Adande z ESPN o wymianie. Pinnacle nie działa, mają maintenance strony :/
za nami juz wsad sezonu ( Wade ) a dziś w nocy miał miejsce bodajże najlepszy blok w tym sezonie ! czyli sky flyer Shannon Brown vs Jason "the tank: Maxiell
The transcript of the conversation between Lawler and Smith, which occurred late in the game, was printed on the Los Angeles Times' Web site:
Smith: "Look who's in."
Lawler: "Hamed Haddadi. Where's he from?"
Smith: "He's the first Iranian to play in the NBA." (Smith pronounced Iranian as "Eye-ranian," a pronunciation that offended the viewer who complained.)
Lawler: "There aren't any Iranian players in the NBA," repeating Smith's mispronunciation.
Smith: "He's the only one."
Lawler: "He's from Iran?"
Smith: "I guess so."
Lawler: "That Iran?"
Smith: "Yes."
Lawler: "The real Iran?"
Smith: "Yes."
Lawler: "Wow. Haddadi that's H-A-D-D-A-D-I."
Smith: "You're sure it's not Borat's older brother?"
Smith: "If they ever make a movie about Haddadi, I'm going to get Sacha Baron Cohen to play the part."
Lawler: "Here's Haddadi. Nice little back-door pass. I guess those Iranians can pass the ball."