3/13/
F5
Efes Pilsen /-2/ - Olympiacos Pireus /2.05/
85:93 -
Żalgiris Kowno /-4/ - Cibona Zagreb /1.55/
68:61 + 
Union Olimpija Ljubljana -
CSKA Moskwa /-4/ /1.62/
77:80 -Euroliga jak po grudzie. Może dziś NBA pójdzie lepiej
3/14/F6

Washington Wizards -
Orlando Magic /-8/ /1.90/
Memphis Grizzlies /-3/ - Utah Jazz /1.83/
Phoenix Suns /-7/- Miami Heaat /2.05/
kurs: 7.17
stawka: 120 pln
buk: bet365
Fatalna seria Orlando powinna w końcu dobiec końca. Nie podejmę się jednak dokładnej analizy tak słabej gry dużyny Van Gundy'ego, gdyż po prostu nie wiem co może być tego przyczyną.
Zostawie to ekspertom w temacie NBA

(patrz Skiper). Z tego co zaobserwowałem mogę jedynie stwierdzić, że Howard gra straszne dno, szczególnie w meczu z Indianą gdzie był coróż ośmieszany przez Hibberta.
Washington osłabiony brakiem gangstera "0" wydaje się być idealnym przeciwnikiem do przełamania 3 meczowej serii wtop.
Drugi mecz to mam nadzieję rewanż miśków za wtopę sprzed dwóch dni gdzie byli b2b(117:94), a także porażkę w listopadzie (120:93)kiedy to w ich szeregach zabrakło Rudego Gay'a . Występ Derona Williamsa niepewny.
Co do trzeciego meczu to sądze, że "Słońca" nie powinny mieć problemów z grającym w kratkę Miami. Wade ostatnio w meczu z Bostonem pocisnął 44 pkt, więc podobnego wyniku dziś nie powinniśmy się spodziewać. Ostatni mecz tych drużyn w Miami 96:104 na korzyść ekipy Nash'a. Unselfish play gospodarzy powinna dziś wziąć górę, a graczom Heat będzie jednak trochę za ciepło na Słońcu