Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20
Opcje tematu
#3797977 - 11/04/2010 00:41 Re: Co mnie wkurza? [34] [Re: pettersen]
Myseq Offline
addict

Meldunek: 05/05/2009
Originally Posted By: pettersen
nie wiesz o jakich akcjach piszę?

jeszcze kilka miesięcy temu wielkie akcje anty Kaczyńskie, dlaczego? "bo tak" "bo wszyscy są anty", istny owczy pęd

a teraz:

normalnie idioci...

Mam takie samo zdanie. To jest paradoksalne, świadczy o płytkości tych ludzi. Podobnie było, ze śmiercią JPII. Do dziś irytuje mnie kiedy widzę na NK zdjęcia Papieża, a obok niego zdjęcie niemalże toples z prymitywnym podpisem. Moim zdaniem ostatnimi czasy mamy takie społeczeństwo, że modny zrobił się lans i zwrócenie na siebie uwagi. Robi nam się mega konformistyczne pokolenie, którzy w swoich poglądach są jak chorągiewki na wietrze. Rozumiem rodzaj identyfikacji z tą tragedią mimo, że nie przepadało się za osobami, którzy w tej tragedii wzięli udział. Jednak można to przeżyć inaczej i pomóc tym ludziom w inny sposób, niż na wszystkie strony artykułować rzekome przywiązanie.

Do góry
Bonus: Unibet
#3798334 - 11/04/2010 03:01 Re: Co mnie wkurza? [34] [Re: MichuTN]
lelu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/11/2006
dokladnie. tak jak napisalem w poscie wczesniej ;]

Do góry
#3799043 - 11/04/2010 16:50 Re: Co mnie wkurza? [34] [Re: Myseq]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Originally Posted By: Myseq
Originally Posted By: pettersen
nie wiesz o jakich akcjach piszę?

jeszcze kilka miesięcy temu wielkie akcje anty Kaczyńskie, dlaczego? "bo tak" "bo wszyscy są anty", istny owczy pęd

a teraz:

normalnie idioci...

Mam takie samo zdanie. To jest paradoksalne, świadczy o płytkości tych ludzi. Podobnie było, ze śmiercią JPII. Do dziś irytuje mnie kiedy widzę na NK zdjęcia Papieża, a obok niego zdjęcie niemalże toples z prymitywnym podpisem. Moim zdaniem ostatnimi czasy mamy takie społeczeństwo, że modny zrobił się lans i zwrócenie na siebie uwagi. Robi nam się mega konformistyczne pokolenie, którzy w swoich poglądach są jak chorągiewki na wietrze. Rozumiem rodzaj identyfikacji z tą tragedią mimo, że nie przepadało się za osobami, którzy w tej tragedii wzięli udział. Jednak można to przeżyć inaczej i pomóc tym ludziom w inny sposób, niż na wszystkie strony artykułować rzekome przywiązanie.

to jest chore
Patrioci za 5 złotych boli
za to że coś na temat ten napisałem rodzina nagle ma problem ze mną
prawda boli
stop

Do góry
Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20

Moderator:  Biszop, rafal08