a co wybrac? -byc ze sliczna cudowna za ktora sie wszyscy faceci ogladaja a ma pustke w glowie -byc z przecietna, symaptyczna, ktora Cie nie pociaga seksualnie -dac sobie spokoj ze stalymi zwiazkami
"dziewczyny" , ktore przyznaja sie (dziwne, ze sie w ogole przyznaja ) juz po tygodniu znajomosci, ze mialy romans z zonatymi facetami lub ze mialy facetow o kilkanascie lat starszych od siebie
a co wybrac? -byc ze sliczna cudowna za ktora sie wszyscy faceci ogladaja a ma pustke w glowie -byc z przecietna, symaptyczna, ktora Cie nie pociaga seksualnie -dac sobie spokoj ze stalymi zwiazkami
oto jest pytanie ktore mnie dreczy
Gdy są do wyboru tylko 3 opcje to wybrałbym ostatnią, do czasu gdy pojawi się kobietę mająca zalety z pkt 1 i 2.
oto jest pytanie ktore mnie dreczy
Gdy są do wyboru tylko 3 opcje to wybrałbym ostatnią, do czasu gdy pojawi się kobietę mająca zalety z pkt 1 i 2.
Jak qrwa od 4rech miesięcy można nie wygrać jednego,małego kuponu?!!!!wydaje mi się że jestem mądrzejszy,znam się na sporcie,siedze po dwie 3 godziny dziennie,oglądam jeszcze więcej(ja chyba tylko łyżwiarstwa figurowego nie oglądam) a im więcej w tym siedzę tym mniej wygrywam a ostatnio NIC!!!Kiedyś ako 10czy 15 regularnie raz na dwa tygodnie a teraz jak zagram ako 2 na przełamanie to mi się na kuponie zasrane koniczyny z Aten pojawiają:(!!!Break!!!!!Na miesiąc!!!!Nie przesadzajmy przerwa do 01.03.
Denerwuje mnie brak chronologii, otóż postanowiłem przesłuchać wszystkie możliwe audycje Bogusława Wołoszańskiego, na śniadanie wziąłem Sieć - Ostatni Bastion SS, niby fajne, ale słucham słucham a tutaj nagle słucham odcinków, które jak się potem okazało były 1, 3 i 4 w kolejności :/ Ehh.. świat się kończy :-)
Tak swoją droga są tutaj jacyś inni miłośnicy Wołoszańskiego ? Ja go słuchałem kiedyś dawno temu jak miał swoje audycje w Radiu Zet i teraz chciałbym sobie wszystko odświeżyć. W jakiej kolejności polecacie tego słuchać ?
Denerwuje mnie to, że w poprzednim poście za dużo razy użyłem słowa "słuchać" ...muszę chyba bardziej popracować nad swoim warsztatem, zdecydowanie czytać więcej książek. Przecież naczelnemu faktytrojmiasto.pl nie wypada :-) hehe...
#3698934 - 16/02/201001:44Re: Co mnie wkurza? [34]
[Re: gnacik]
lucart
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
Originally Posted By: gnacik
Denerwuje mnie brak chronologii, otóż postanowiłem przesłuchać wszystkie możliwe audycje Bogusława Wołoszańskiego, na śniadanie wziąłem Sieć - Ostatni Bastion SS, niby fajne, ale słucham słucham a tutaj nagle słucham odcinków, które jak się potem okazało były 1, 3 i 4 w kolejności :/ Ehh.. świat się kończy :-)
Tak swoją droga są tutaj jacyś inni miłośnicy Wołoszańskiego ? Ja go słuchałem kiedyś dawno temu jak miał swoje audycje w Radiu Zet i teraz chciałbym sobie wszystko odświeżyć. W jakiej kolejności polecacie tego słuchać ?
ZET czy RMF? gdzieś to było kiedyś w nocy jak jechałem autem to sie spotkalem to napewno na stronie mają. Ja też uwielbiałem go słuchać ale to tylko jak był wolny czas albo w TV.
Ja
Mam wszystkie (chyba) jego audycje radiowe. 48 odcinków - każdy składa się z 4-8 części, najdłuższy ma 16 części.
Ja
Mam wszystkie (chyba) jego audycje radiowe. 48 odcinków - każdy składa się z 4-8 części, najdłuższy ma 16 części.