Czy oni zawsze mecze na żywo rozliczają tak wolno? Ostatnio zlecona przez znajomego wypłata na MB doszła wcześniej niż rozliczenie zakładów na żywo z siatkarskiej ligi mistrzów.
Podczas oglądania AO w bet365 co jakiś czas są zacięcia w transmisji i zmienia się nasycenie kolorów. Strasznie to irytujące. Czy ktoś też ma taki problem?
hopbec
old hand
Meldunek: 29/10/2005
Mam pytanie. Zagrałem mecz Jyp vs Espoo (vin=Blues) (Zakład na zwycięstwo) Mecz zakończył się po OT wygraną Blues i mam zwrot. Liczą tylko czas regulaminowy ?
Viva ale ta dziewczyna z obsługi klienta cię pojechała starzy gracze a regulaminów nie potrafią czytac
rodo transmisja działa idealnie, ale tak to jest jak się człowiek zna na użytkowaniu komputera i ma szybki internet
wrrr jakie tam pojechala Regulamin znalem tylko myslalem jak normalny bialy czlowiek ze piszac o skroconym czasie gry chodzilo o towarzyskie z cyklu 2x40min itp. A nie 1x45min i 1x35min heh
Podczas oglądania AO w bet365 co jakiś czas są zacięcia w transmisji i zmienia się nasycenie kolorów. Strasznie to irytujące. Czy ktoś też ma taki problem?
i dostalem na mala wiadomosc ze nie bede moja karta debetowa mogl placc zostala odrzucona przez system
ma ktos jakas teorie
moglo to wyskoczyc bo np nie bylo srodkow na konice??
Ja wpłacałem dużo razy debetową i było ok, tak może być taki komunikat jak nie masz wystarczająco środków. Upewnij się, że masz tyle ile chcesz wpłacić i powinno być ok.