Ps. ktos napisal ze za np. zlotowke moze dawac takich typow setki. Gdybys mogl dawac i mial skutecznosc powyzej 50% to bys mial juz kase zeby otworzyc wlasnego buka. a jak narazie to siedzisz tutaj i ciulasz. ja napewno nie gram za 2 zlote a nawet i nie za 5 ale jak dla Ciebie moge grac za 10 groszy

wazne ze w kiermanie sie zgadza
To chyba wiadome, że przy takiej skuteczności leżałbym do końca życia na Seszelach i popijał drinki z parasolką, a miejscowe dziewuchy wachlowałyby mnie liśćmi palmowymi. Ale Ty póki co wkleiłeś jeden typ. Mogłeś wysłać 10 i trafić tylko jeden. I co się okazuje? A to, że jutro laysów na przerwie w gimnazjum nie będzie

Ale nie przejmuj się, kolejne 10 typów i zawsze coś psim swędem wejdzie

e na okazje. jak narazie nie trace na tym wiec nie ma zle.
jak spojrzysz na date kiedy dolaczylem to moze jakos doliczysz sie tego ze te 20 lat to juz dawno mam ale co tam dla Ciebie moge nawet chodzic do zerowki. a co do laysow... stawiam to co widze czasem troche na czuja a czasem czekam live na okazje i cos tam sobie trafiam. jak narazie na ponad 100 underdogow live mam ladny profit % a czy to beda typy za 5 czy 10 pln to juz zalezy od Twojej wyobrazni. koniec tematu. nie zamierzam sie kopac z koniem ktory wie lepiej ode mnie ile mam lat i za ile stawiam

pewnie wiesz lepiej ode mnie co postawie wieczorem

ja jeszcze nie wiem moze mi zdradzisz??