Stawka ładnie ukryta. Co nie zmienia faktu, że baranie księgowałeś minusowe handi na Szwecje
bo moze nie bede sie tlumaczyl za ile gram gosciom z gimnazjum jak Ty?? jak ja tu sie udzielalem w roku 2005 to Ty szedles pewnie do pierwszej komunii

Daj jakis post na temat. Podaj jakies typy a nie cwaniacz jakbys byl conajmniej tutaj z 10 lat i na bukmacherce zeby zjadl (nie mowie ze ja jestem jakims mega wyjadaczem ale troche juz takich cwaniakow tutaj widzialem) . Jak narazie to pokazujesz ze jestes malutkim zawistnym czlowieczkiem ktory siedzi tu caly dzien tylko po to zeby wysmiewac kogos jak nie wejdzie mu typ. Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie boje sie ze ktos wysmieje mnie ze postawilem cos na 1 lub 2 i moze to byc inaczej niz wszyscy obstawiaja. ja sie tego nie wstydze. Takich jak Ty bylo juz tutaj wielu i znikali tak szybko jak pojawiala sie ich radosna tworczosc.
Ps. ktos napisal ze za np. zlotowke moze dawac takich typow setki. Gdybys mogl dawac i mial skutecznosc powyzej 50% to bys mial juz kase zeby otworzyc wlasnego buka. a jak narazie to siedzisz tutaj i ciulasz. ja napewno nie gram za 2 zlote a nawet i nie za 5 ale jak dla Ciebie moge grac za 10 groszy

wazne ze w kiermanie sie zgadza